Schouten sponsor Team Brunel Volvo Ocean Race

Sinds begin 2014 is Schouten Global, opgericht door Schouten & Nelissen, official coach van Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-15. Alle teams varen met dezelfde boot en dus draait het in deze 12e editie volledig om leiderschap en teamwork. Dé reden voor ons om het Nederlandse team te coachen.

Als wereldwijde speler op het gebied van training, coaching, leiderschap en teamontwikkeling levert Schouten Global naast een financiële ook een inhoudelijke bijdrage aan het team. Anje-Marijcke van Boxtel coacht zowel de schipper als de bemanning met als doel het team mentaal topfit te krijgen.

When the Boys became Men

Onze Director Coaching Anje-Marijcke van Boxtel was coach van Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-15. Deze geweldige ervaring heeft ons zoveel geleerd! Dat willen we graag met je delen. Op alle mogelijke manieren. Ja, zelfs in de vorm van een te gekke film!

Play
Play


'Het schip is zo sterk als zijn bemanning’

Al in 1980 liet oprichter Jan Schouten deze tekst inmetselen in de gevel van ons pand in Zaltbommel. De metafoor verwijst naar de overtuiging dat de kracht van mensen een beslissende factor is voor het succes van organisaties. Gedragstrainingen, coachingstrajecten en leiderschaps-ontwikkeling vormen dan ook al jaren de ruggengraat van wat inmiddels op wereldwijde schaal Schouten Global heet.


Check onze video's voor inspiratie!

Schouten Global is daarmee niet alleen trotse sponsor, maar vooral ook de gedreven coach van Team Brunel in de Volvo Ocean Race. Check onze video's voor inspiratie! Met inzichten van coach Anje-Marijcke, schipper Bouwe Bekking en de teamleden.

Trainingen Volvo Ocean Race

De kennis en expertise die we tijdens de Volvo Ocean Race hebben opgedaan, is speciaal voor je samengebracht in een uniek productaanbod.