Volvo Ocean Race Experience

Overeind blijven, je koers volgen en de concurrentie achter je laten. De uitdagingen die Team Brunel heeft doorstaan tijdens de Volvo Ocean Race, vormen een weerspiegeling van de uitdagingen die teams doorstaan in het bedrijfsleven. Ervaar de dynamiek aan de hand van de bioscoopfilm 'When the Boys became Men'.

Play
Bekijk de trailer

A ship is only as strong as its crew

De Volvo Ocean Race is de zwaarste zeilrace ter wereld. Schouten & Nelissen sponsorde Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-15. Met geld, maar belangrijker nog; met Anje-Marijcke van Boxtel als official teamcoach. Zij coachte schipper Bouwe Bekking op leiderschap en de crew op het vormen van een hecht team. En met succes! Team Brunel is geëindigd op een prachtige tweede plaats. Ontdek op onderstaande events hoe jij van jouw team een high performing team maakt.


Wat is jouw race?

Waar loop jij in jouw organisatie tegenaan als het gaat om leiderschap of teamontwikkeling? En zijn er aspecten waarbij wij je kunnen ondersteunen? We bespreken het graag in een persoonlijk adviesgesprek. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van learning and development? Laten we dan eens een afspraak maken voor een op maat gemaakte workshop bij jou op kantoor.


Experience op maat?

Wil je jouw medewerkers of relaties trakteren op een bijzonder evenement? Je kan de film When the Boys became Men ook in besloten setting bekijken. Om de beleving compleet te maken kan je dit vooraf laten gaan door een lezing of interactieve workshop van coach Anje-Marijcke van Boxtel of schipper Bouwe Bekking. Voor alle mogelijkheden nemen we graag contact met je op.