Een goede balans tussen werk en privé

Hoe staat het met jouw balans tussen werk en privé? Kom jij voldoende los van je werk? Of neem je je werk mee naar huis? Wanneer je het moeilijk vindt om je werk los te laten en thuis piekert over wat er op je werk speelt, kan dit leiden tot stress en vermoeidheid. Een goede balans is daarom essentieel. Ontdek hoe jij de batterij kunt opladen na een vermoeide dag.

Loskomen van je werk

Een verstoorde werk-privébalans zorgt ervoor dat je je werk mee naar huist neemt. Je ondervindt dan hinder van de omstandigheden op je werk. Voor een goede gezondheid is het van belang om een juiste balans te hebben tussen je (werk)belasting en herstel. Voldoende loskomen van je werk, door je gedachten op andere zaken te richten en afstand te nemen, bevordert je herstel. Mindfulness, timemanagement en coaching kunnen je hierbij helpen.

''Taking time to live life will only inspire your work''


De kracht van timemanagement

Heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt voor de dingen die je zou willen of moeten doen? Timemanagement leert je effectiever en efficiënter met je tijd om te gaan. Niet door je tijd te managen, maar door je werk en jezelf te managen in de beschikbare tijd.

Wake-up call

Zien we niet iets grandioos over het hoofd? Het is gratis en we verspillen het vrijwel dagelijks…

Lees meer

Get inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag. Laat je e-mailadres achter en ontvang om de week relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.

Breng werk en privé in balans