Werken aan werkstress

Iedereen heeft weleens last van werkstress. Je wilt een goede prestatie leveren of je deadline halen. Maar wat als je werkzaamheden zich opstapelen? En je voor je gevoel teveel moet doen in te weinig tijd? Door te achterhalen wat jouw persoonlijke stressfactoren zijn blijf je stressvolle situaties de baas.

Omgaan met stressvolle situaties

Een hoge werkdruk hoeft niet per definitie negatief te zijn. Stress geeft je een extra adrenalineboost en zet je op scherp, wat ervoor zorgt dat jij het maximale uit jezelf haalt om je doelen te halen. Echter wanneer de druk te hoog is ontstaat spanning en ongezonde stress. Voorkom een burn-out en ga stress te lijf. Mindfulness, timemanagement, coaching en het versterken van je persoonlijke effectiviteit kunnen je helpen in de omgang met stress.


Stressbestendiger en vitaler worden?

Stop met rennen en voorkom dat je overspannen raakt. Met coaching krijg je inzicht in je spanningsfactoren en leer je je grenzen te bewaken. Zo kun je weer genieten van je werk én van je vrije tijd. 


Get inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag. Laat je e-mailadres achter en ontvang om de week relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.

Ga werkstress te lijf