YOUNG

YOUNG is een start-up van Schouten & Nelissen. YOUNG is een online platform voor young professionals (0 tot 10 jaar werkervaring) met waardevolle content over WORK, HEALTH en LIFE BALANCE. Voor meer diepgang biedt YOUNG een trainings- en coachingsaanbod aan in een jong, strak jasje.

YOUNG by Schouten & Nelissen

Young professionals zijn volop in beweging en willen de beste versie van zichzelf zijn. Op kantoor maar ook thuis. Het online platform YOUNG biedt waardevolle informatie en inspiratie. Het trainings- en coachingaanbod is afgestemd op de ontwikkelbehoeften van de young professional van nu.

Andere arbeidsmarkt

Vooral voor jonge mensen op de arbeidsmarkt lopen werk en privé vaak door elkaar. Zij zijn 24/7 bereikbaar via smartphone en werken waar en wanneer ze maar willen. En juist dan is het belangrijk dat je de balans houdt. Zodat de combinatie werk en privé veel plezier en voldoening geeft. Young biedt leerzame ervaringsverhalen, tips voor een optimaal LinkedIn-profiel, recepten voor gezonde voeding en boeiende boekrecensies. Kortom alles om de young professional te helpen bij hun ontwikkeling en een gezonde work-life-balance.

Ontwikkeling van talent

Naast inspirerende artikelen, podcasts, video's en blogs biedt YOUNG ook een trainings- en coachingsprogramma met de focus op talentontwikkeling. Aansprekende trainingen en workshops voor de jongste generatie op de arbeidsmarkt. De Agenda biedt leuke, uitdagende events voor persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd.

YOUNG maakt onderdeel uit van Schouten & Nelissen. 

COMPLIMENTEN EN COMMENTAAR

Met complimenten strooien lukt je wel, maar het benoemen van wat je niet prettig vindt is een stuk lastiger. Ook je hoofd koel houden als je feedback ontvangt en ervan profiteren (ook bij kritisch commentaar) vind je tricky.
Meer informatie