Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Check jouw vitality@work

Hoe gaat het met jou in deze spannende tijd? Vul de vragenlijst in, help de vitaliteit van werkend Nederland in kaart te brengen tijdens de coronapandemie en krijg direct persoonlijke tips!

Doe de check


Hoe is het nu met jou? Er is in korte tijd zoveel veranderd voor werkend Nederland. Werk je thuis, terwijl je liever meer op het werk of kantoor bent? Of ga je wel naar het werk en moet je daar omgaan met de nieuwe regels? Ondertussen wil je wel je doelen blijven halen. Je zou van minder stress krijgen. Hoe ga jij hiermee om? We willen graag weten hoe het met jou in je werk gaat. Vul de vragenlijst in en help ons de vitaliteit van werkend Nederland in kaart te brengen. En krijg meteen persoonlijke tips!

Wij zijn Sterkmakers

Het is al 40 jaar onze missie om mensen, teams en organisaties sterker te maken. We onderzoeken vaker hoe het met werkend Nederland gaat. We weten dat in tijden van grote verandering mensen meer stress hebben en het werkgeluk kan verminderen. Daarom willen we juist nu graag de vinger aan de pols houden bij werkend Nederland. Wil je ons daarbij helpen?

Hulpbronnen voor jou

Er wordt in deze tijd een oproep gedaan op je veerkracht, motivatie en bevlogenheid. Om met zulke grote veranderingen om te gaan heb je hulpbronnen nodig. Zoals voldoende energie, steun van collega’s en leidinggevenden en een goede werk-privé balans. Het goede nieuws is, je kan hier zelf aan werken! Doe je mee, dan krijg je direct persoonlijke feedback over jouw scores met tips je vitaliteit in deze periode te versterken. En we houden we je op de hoogte van de trends die we zien.

Jij helpt werkend Nederland

We willen in de aankomende weken blijven monitoren hoe het met werkend Nederland gaat. We vragen iedereen die meedoet om aan te geven of je de vragenlijst later nog eens wilt invullen. Zo kunnen we zien welke trends ontstaan rondom vitaliteit. We verzamelen periodiek alle uitkomsten en bundelen deze in een rapport. Uiteraard is jouw bijdrage anoniem en niet naar jou herleidbaar. Alvast heel erg bedankt voor je hulp!

De eerste resultaten zijn bekend!

Bekijk de resultaten

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Marieke Schouten

Incompany & Maatwerk adviseur