Boekentips voor een goede samenwerking

Waar mensen samenwerken, is communicatie heel belangrijk voor een prettige werksfeer. En feedback onmisbaar om efficiënt te werken en een optimaal resultaat te bereiken. Om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Maar waar mensen samenwerken, liggen ook misverstanden en conflicten op de loer. Met de boeken van Thema, de uitgeverij van Schouten & Nelissen, leer je optimaal communiceren. Prettig voor jezelf en voor je omgeving. 


Communiceren kun je leren

Communiceren kun je leren, vertelt je hoe je een gesprek ontspannen op gang brengt, ‘tussen de regels’ door luistert, hoe je iets ingewikkelds op een eenvoudige manier zegt.Ook krijg je onder de knie hoe je je in discussies en bij meningsverschillen het beste opstelt, en hoe je in een groter gezelschap vaardig je verhaal doet.


Conflicten

Conflicten, hoe ga je ermee om? laat zien hoe conflicten werken en welke positieve invloed je er zelf op kunt hebben.

Doel van dit boekje is om mensen (en hun omgeving) conflictvaardiger te maken. Zodat ze hun tijd en energie kunnen steken in de dingen die wel wat opleveren.


Feedback

Dit praktische boek leert je luisteren naar wat anderen je zeggen en je eigen commentaar zo te geven dat anderen naar je luisteren.

 

 

 

 


Feedback kaarten

Zonder feedback is leren vrijwel onmogelijk. Want je moet weten wat je anders, beter kunt doen om te kunnen veranderen. Als je het zo ziet, is feedback eigenlijk een cadeautje. Het geeft je de kans te groeien, te veranderen en te verbeteren.

 

 


Over thema

Op Thema.nl vind je een heel breed scala producten die jou helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van boeken, spellen, waaiers, online cursussen en events, tot apps, blogs en artikelen.

Onze producten zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten vanuit en voor de praktijk met veel voorbeelden die ervoor zorgen dat je de theorie direct naar je eigen praktijk kunt vertalen.