carrière, loopbaan & mobiliteit

Shutterstock 760342792

Carrière, loopbaan en mobiliteit: Moedig en toekomstbestendig

Van gebaande carrièrepaden is vandaag de dag simpelweg geen sprake meer. Om relevant te blijven is het nodig om jezelf constant te ontwikkelen met kennis en kunde. Maar de toekomst vraagt zelfs om meer dan dat; veerkracht, verbeeldingskracht, assertiviteit en een growth mindset zijn cruciaal om bij te blijven.

Deze eigenschappen zetten jou als individu en daarmee als professional in je kracht. We geven jou de handvatten om te blijven groeien in je werk, werkende leven of bedrijfscultuur zodat jij constant on top of your game bent. Bij Schouten en Nelissen zorgen we ervoor dat je vooruit blijft gaan.  

Shutterstock 2159766057

Wij geloven namelijk in jouw capaciteit om te willen én te kunnen. Wij hebben de middelen, de mensen én de methoden om jou vooruit te helpen in je carrière. Samen ontdekken we waar jij nu staat, waar je graag heen zou willen en welke stappen nodig zijn om dit te bereiken. Vervolgens zetten we deze stappen samen, want wij begrijpen maar al te goed dat verandering ook spannend kan zijn. Schouten en Nelissen laat je inzien dat je moediger bent dan je denkt en meer kan dan je voor mogelijk hield. Voortaan bepaal jij zelf de koers van je carrière!

Wij zijn ervan overtuigd dat sterke organisaties sterke mensen voortbrengen. Daarom helpen wij naast werknemers ook werkgevers om het maximale uit hun mensen te halen en zo de volledige capaciteit van hun organisatie te benutten. Zo hebben wij binnen Schouten en Nelissen verscheidene organisaties die werkgevers helpen om talent binnen te halen én binnen te houden. Bijvoorbeeld door mensen alle ruimte te geven om zich te kunnen ontwikkelen via talent development programma’s. Wij helpen jou om je werknemers op te leiden met power skills; de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

onze expertises

Bekijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites