van familiebedrijf naar internationaal expert

Shutterstock 1428145862

Wij maken mensen en organisaties sterker

Mensen staan sterker in hun werk en leven als ze moedig zijn en in beweging blijven. Daarom trainen we individuen, teams en organisaties op het gebied van hard- én soft skills. Daarbij gaan we altijd uit van een persoonlijke benadering en stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk.” Jan Schouten, oprichter

Ons verhaal

Pioneer op het gebied van professionele ontwikkeling

Ruim 40 jaar geleden werd Schouten & Nelissen opgericht vanuit de overtuiging dat werk voor mensen de belangrijkste context is om zich in te blijven ontwikkelen. En dat daarvoor naast feitelijke kennis ook persoonlijke vaardigheden nodig zijn: hard én soft skills. Om deze gedachte kracht bij te zetten – mensen in hun werk en leven sterker te maken – verrichten wij doorlopend pionierswerk op het gebied van professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Terwijl de wereld en de context van werk verandert, is deze unieke benadering voor mensen en organisaties blijvend relevant.

Met een mensgerichte mentaliteit groeide Schouten & Nelissen uit tot een toonaangevend internationaal opleidingsinstituut. Jaarlijks helpen we vele duizenden professionals en organisaties in tientallen landen met coaching, training, cursussen en geaccrediteerde bachelors en masters opleidingen om zichzelf en hun organisaties sterker te maken; om hard te gaan met hoofd én hart.

De betrokkenheid van een familiebedrijf

Als familiebedrijf koesteren wij ons ondernemende karakter en staan garant voor een persoonlijke en betrokken benadering. Tegelijkertijd blijven we als organisatie ook zelf nieuwsgierig en leergierig. Grijpen kansen aan wanneer die zich voor doen en omarmen verandering met enthousiasme. Dit is ook waarom onze dienstverlening optimaal blijft aansluiten bij een wereld van werk die steeds in complexiteit toeneemt.

9 organisaties met  ieder  een eigen specialisme

Binnen Schouten & Nelissen hebben negen verschillende organisaties ieder hun eigen specialisme: van coachingprogramma’s en soft skills-trainingen tot in-company blended leer- en ontwikkelprogramma’s. Zo hebben we alle expertises in huis om klanten, of het nu om individuele professionals, teams of hele organisaties gaat, sterk en in beweging te houden en daarmee klaar en wendbaar te maken voor elke toekomst.

Organisaties & Diensten

De Expertises   van onze Organisaties

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites