Mensen in hun werk én leven sterker maken

Legacy Nu

Jan Schouten, oprichter:

Mensen staan sterker in hun werk en leven als ze moedig zijn en in beweging blijven. Daarom trainen we individuen, teams en organisaties op het gebied van hard- én soft skills. Daarbij gaan we altijd uit van een persoonlijke benadering en stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk.

Ons verhaal

11 ORGANISATIES MET IEDER EEN EIGEN SPECIALISME

Binnen Schouten & Nelissen hebben elf verschillende organisaties ieder hun eigen specialisme: van coachingprogramma’s en soft skills-trainingen tot in-company blended leer- en ontwikkelprogramma’s. Zo hebben we alle expertises in huis om klanten, of het nu om individuele professionals, teams of hele organisaties gaat, sterk en in beweging te houden en daarmee klaar en wendbaar te maken voor elke toekomst.

Organisaties & Diensten

Pioneer op het gebied van professionele ontwikkeling

Ruim 40 jaar geleden werd Schouten & Nelissen opgericht vanuit de overtuiging dat werk voor mensen de belangrijkste context is om zich in te blijven ontwikkelen. En dat daarvoor naast feitelijke kennis ook persoonlijke vaardigheden nodig zijn: hard én soft skills. Om deze gedachte kracht bij te zetten – mensen in hun werk en leven sterker te maken – verrichten wij doorlopend pionierswerk op het gebied van professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Terwijl de wereld en de context van werk verandert, is deze unieke benadering voor mensen en organisaties blijvend relevant.

Met een mensgerichte mentaliteit groeide Schouten & Nelissen uit tot een toonaangevend internationaal opleidingsinstituut. Jaarlijks helpen we vele duizenden professionals en organisaties in tientallen landen met coaching, training, cursussen en geaccrediteerde bachelors en masters opleidingen om zichzelf en hun organisaties sterker te maken; om hard te gaan met hoofd én hart.

De betrokkenheid van een familiebedrijf

Als familiebedrijf koesteren wij ons ondernemende karakter en staan garant voor een persoonlijke en betrokken benadering. Tegelijkertijd blijven we als organisatie ook zelf nieuwsgierig en leergierig. Grijpen kansen aan wanneer die zich voor doen en omarmen verandering met enthousiasme. Dit is ook waarom onze dienstverlening optimaal blijft aansluiten bij een wereld van werk die steeds in complexiteit toeneemt.

Onze Missie

Wij geloven dat mensen sterker in hun werk en leven staan als ze moedig zijn en in beweging blijven. Daarom trainen we individuen, teams en organisaties op het gebied van hard- én soft skills. Daarbij gaan we altijd uit van een persoonlijke benadering en stellen we zeer hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk.

Youngsn Logo

Young SN voor én door young professionals

De missie van Schouten & Nelissen luidt: sterke mensen maken sterke organisaties. Dit vertalen we ook door naar de young professionals binnen de organisatie. Zij zijn de toekomst en van onschatbare waarde in de huidige arbeidsmarkt. Hen met onze organisatie verbinden én verbonden houden is een belangrijk doel. Pak je onze missie en de young professionals samen, dan ontstaat er iets nieuws: Young SN.

Sinds 2022 is Young SN een feit en wordt het geleid door young professionals vanuit verschillende organisaties binnen Schouten & Nelissen. De primaire focus ligt op young professionals, maar eigenlijk is iedereen met een jonge geest welkom.

Onze young professionals zijn helemaal vrij om zelf activiteiten te bedenken, zolang ze binnen deze vier pijlers vallen:

  • Vitaliteit
  • Verbinding
  • (Persoonlijke) ontwikkeling
  • MVO

Het afgelopen jaar zijn er al verschillende activiteiten georganiseerd. Je kan hierbij denken aan inspirerende sprekers of een padeltoernooi. Er is voor ieder wat wils! Alles wat binnen Young SN georganiseerd wordt, is altijd met de gedachte om verbinding met elkaar en de organisatie te maken. 

Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten?

Meer weten hierover?

Neem contact met ons op

De Expertises   van onze Organisaties

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites