New Heroes 
Academy

Laat je medewerkers impact maken!

Samen sterker, dat is waar New Heroes Academy voor staat! We zijn de partner in performance support. Samen bepalen we de beste invulling van de leerbehoeften in je organisatie en zorgen we ervoor dat de activatie het hele jaar door hoog blijft.

Impactvol online leerplatform
Ons online leerplatform is ontworpen met de kracht van 'e-doing', innovatieve leervormen en een doordachte opbouw van de cursussen. Korte interactieve cursussen (max 15 minuten) met concrete handvaten op specifieke leervragen. En met de mogelijkheid tot verdieping zorgt dit voor echte impact.

Medewerkers boeken zelfstandig vooruitgang en ontwikkelen vaardigheden op de gebieden waarin ze willen groeien. Precies op het moment dat het nodig is. Met als resultaat: persoonlijke groei en een positieve impact op de hele organisatie.

Zorgvuldige persoonlijke begeleiding
Je hoeft nergens meer naar om te kijken, wij staan klaar om je te ondersteunen en adviseren bij elk leervraagstuk. Wij geloven in persoonlijke begeleiding, omdat we weten dat dit essentieel is voor een fijne en succesvolle samenwerking. Als partner faciliteren we in alles, zodat jouw medewerkers altijd klaar zijn voor nieuwe uitdagingen en het beste uit zichzelf halen. Onze aanpak richt zich op ontzorgen, betrokkenheid en het brengen van nieuwe energie, zodat jouw organisatie kan groeien.

New Heroes Academy biedt:

  • Breed aanbod in leeroplossingen: e-learning, klassikaal, incompany, coaching
  • Maatwerktrainingen gericht op (branche- en bedrijf specifieke) leerbehoefte
  • Business Coach: Ondersteuning in implementatie en activatie
  • Effectiviteitsmonitor: Inzichten en aanbevelingen

Academy

  • Interactieve online cursussen
  • Soft en hard skills
  • Persoonlijke begeleiding
  • Maatwerktrainingen
Maak kennis met New Heroes

Ontdek

Blended incompany trainingen voor meer effectiviteit

New Heroes Academy heeft een uitgebreid aanbod aan blended incompany trainingen. Het is uiteraard mogelijk een traject op maat te maken, passend bij de organisatie, de doelgroep of de leerbehoefte.

Maak kennis met New Heroes

Maatwerk Incomany

Onze organisaties Benieuwd naar onze andere organisaties. Ontdek het hier.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites