New Heroes 
Academy

Laat je medewerkers vliegen!

New Heroes Academy ontwikkelt en geeft softskill trainingen. Kwalitatief sterke trainingen die het werken en leven net een stukje makkelijker maken.

E-doing, de opbouw van de trainingen en innovatieve leerinterventies maken dat onze trainingen echt impact hebben. Impact op het individu en impact op de organisatie. New Heroes Academy investeert in verdieping in plaats van verbreding. Samen met de klant onderkennen we uitdagingen binnen de organisatie. Door focus aan te brengen in ons aanbod helpen we organisaties de juiste trainingen op het juiste moment te volgen, zodat de impact optimaal is. Implementatie bestaat bij New Heroes uit zorg en aandacht voor activatie, betrokkenheid en hernieuwde focus, naar aanleiding van nieuwe uitdagingen binnen de organisatie. Met New Heroes Academy laten we de medewerkers vliegen.

Academy

  • Praktijkgerichte trainingen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Blended incompany trainingen
  • Ontzorging door implementatiecoach
Maak kennis met New Heroes

Ontdek

Blended incompany trainingen voor meer effectiviteit

New Heroes Academy heeft een uitgebreid aanbod aan blended incompany trainingen. Het is uiteraard mogelijk een traject op maat te maken, passend bij de organisatie, de doelgroep of de leerbehoefte.

Maak kennis met New Heroes

New Heroes Birdies

Onze organisaties Benieuwd naar onze andere organisaties. Ontdek het hier.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites