Relevance 
Incompany programma’s

Iedereen kan en mag zich ontwikkelen

Bij Relevance geloven wij dat een goed resultaat altijd begint met mensen. Door medewerkers in organisaties te helpen zich te ontwikkelen worden mensen én organisaties sterker, innovatiever en weerbaar. Zo helpen we mensen en organisaties relevant te blijven in een veranderende omgeving, nu en in de toekomst.

Relevance verzorgt Incompany leer- en ontwikkelprogramma’s op het gebied van leiderschap, power skills en change management. Door onze unieke combinatie van technologie en mensen zijn leerervaringen bij ons persoonlijk, adaptief en sociaal. We zijn trots op onze L&D consultants, het projectcenter, ons internationale netwerk van 700+ trainers en coaches én het online leerplatform. Hierdoor kunnen we standaard of maatwerk leerprogramma’s uitrollen voor (semi-) overheid, het MKB en corporates over de hele wereld. Met Relevance zet je leren echt in het hart van je organisatie!

Incompany programma’s

  • Leiderschap
  • Talentontwikkeling
  • Power skills
Maak kennis met Relevance

Ontdek

Leren @ Relevance - persoonlijk, adaptief en sociaal

Onze leerreizen brengen personen en organisaties op optimale wijze naar de gewenste bestemming. Op onze website leggen wij uit hoe wij dit doen.

Maak kennis met Relevance

Ontdek Relevance

Onze organisaties Benieuwd naar onze andere organisaties. Ontdek het hier.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites