Nieuws

De opkomst van ChatGPT

Werknemers besteden gemiddeld 40% van hun werktijd aan taken die niet direct bijdragen aan hun belangrijkste werkdoelen. Deze verspilling van tijd en talent roept de vraag op: wat als iedereen de beschikking had over een persoonlijke assistent om deze taken over te nemen?

Met de recente ontwikkelingen in Artificial Intelligence is dit geen droom meer, maar eerder een logische volgende stap. ChatGPT, een geavanceerde AI-technologie, staat klaar om individuen in hun dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen en taken over te nemen. Van eenvoudige taken zoals het plannen van vergaderingen en het opstellen van e-mails tot aan complexe projecten.

Deze geavanceerde AI-technologie is meer dan een tool; het is een innovatieve assistent die zich aanpast aan specifieke behoeften en helpt om beter te organiseren, productiever te werken, tijd te besparen én stress te verminderen.

Het is dan ook geen verrassing dat trainingen zoals de Basistraining ChatGPT en de training ChatGPT in je werk van SUAS enorm populair zijn geworden. Met ChatGPT wordt het idee van een persoonlijke assistent voor iedereen werkelijkheid, waardoor werknemers efficiënter en effectiever kunnen werken.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites