Nieuws

S&N ontvangt Happy Fit Workplace-keurmerk

We hebben met trots het Happy Fit Workplace-keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dit keurmerk, dat wordt uitgereikt aan organisaties die zich onderscheiden door hun inzet voor een positieve en vitale werkomgeving, is een erkenning van onze voortdurende inspanningen op dit gebied.

Het Happy Fit Workplace-keurmerk is gebaseerd op vier cruciale thema's: een positief werkklimaat, bevlogenheid, werkstress, en de Employee Net Promoter Score (eNPS). We hebben bewezen positief te presteren op al deze fronten.

Wat dit keurmerk zo bijzonder maakt, is dat het niet wordt toegekend op basis van externe beoordelingen, maar door de feedback van de eigen medewerkers. Deze feedback wordt verzameld via medewerkersonderzoeken en pulsemetingen, waardoor de werknemers actief betrokken zijn bij het proces. Dit benadrukt de betrokkenheid en het welzijn van het personeel, wat voor ons van het grootste belang is.

We blijven ons inzetten voor de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers en kijken met veel enthousiasme naar de toekomst, waarin we streven naar nog meer verbeteringen in onze werkomgeving en bedrijfscultuur.

Trots

op ons Happy Fit Workplace keurmerk

Dit keurmerk markeert een belangrijke mijlpaal voor ons en is een inspiratie voor andere organisaties die streven naar een positieve en vitale werkomgeving voor hun werknemers.

Lees meer over het keurmerk

Nieuws Happy Fit Workplace
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites