Nieuws

Power Up Yourself voor Young professionals

Bij Schouten & Nelissen begrijpen we dat de moderne arbeidsmarkt een dynamische en veeleisende omgeving is. Om je carrière als Young professional een vliegende start te geven, zijn niet alleen technische vaardigheden belangrijk, maar vooral ook de zogenaamde 'soft skills’ of power skills. Daarom heeft SUAS het Young professional programma 'Power Up Yourself' ontwikkeld, dat Young professionals alle benodigde tools en vaardigheden biedt om professionele ambities waar te maken.

Wat betekent het programma voor jou als Young professional?

Het Young professional programma ‘Power Up Yourself’ geeft je de handvatten om jouw persoonlijke en professionele ambities waar te maken. Weet je nog niet welke richting jij op wilt? Wij helpen je in deze zoektocht naar een concreet doel. Tijdens het programma leer je wat je talenten zijn en ontwikkel je competenties en praktische vaardigheden die essentieel zijn voor Young professionals. Of je nu net begint aan je carrière of al enige ervaring hebt, het Young professional programma 'Power Up Yourself' is ontworpen om je te helpen groeien zodat je meer kan bereiken in jouw carrière. Het programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en 40 jaar ervaring en specifiek ontwikkeld om jou in je persoonlijke kracht te zetten.

Wat betekent het programma voor jou als organisatie?

Hoe trek je nieuw jong talent aan, hoe bind je ze voor langere tijd en hoe laat je ze doorgroeien in je organisatie? Veel ambitieuze organisaties worstelen met deze vragen. Young professionals willen graag veel leren en snel groeien. Wanneer ze niet voldoende uitgedaagd worden of het gevoel hebben zich niet te kunnen ontwikkelen, gaan ze op zoek naar een organisatie waar dit wel kan. Het laten ervaren, inzien en faciliteren van persoonlijke groei is voor Young professionals een van de belangrijkste factoren om in een organisatie werkzaam te zijn. 

Het Young professional programma ‘Power up Yourself’ is speciaal ontworpen om Young professionals te laten groeien. Tijdens het programma ontdekken ze hun talenten en ontwikkelen ze competenties en praktische vaardigheden zodat ze in staat zijn om te excelleren en impact te maken in jouw organisatie. Met wat ze in de training leren, gaan ze op de werkvloer direct mee aan de slag. Ook hun leerdoelen worden hierop toegespitst. Die verandering merk je in de organisatie direct!

Ondersteuning op maat

Een van de bijzondere kenmerken van het programma is de persoonlijke ondersteuning. Deelnemers worden begeleid door hun eigen manager, een coach en een buddy, die hen gedurende het hele programma bijstaan. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van innovatieve interventies, waaronder kunstmatige intelligentie (AI), om het leerproces te verbeteren en te versnellen.

Het programma bevat zowel online als offline elementen. Via het online platform krijgen deelnemers toegang tot verschillende modules die hen door een leerreis leiden. Naast de online componenten zijn er live trainingsdagen en virtuele sessies om de interactie met mededeelnemers en trainers te bevorderen

Afgestemd op persoonlijke behoeften

Wij begrijpen dat niet alle professionals dezelfde leerbehoeften hebben. Daarom zijn er keuzemodules, zodat het programma aangepast wordt aan de persoonlijke unieke doelen en interesses. Deze flexibiliteit, gecombineerd met de verscheidenheid aan leermethoden en onderwerpen, zorgt ervoor dat het programma naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden.

Bij Schouten & Nelissen geloven we dat leren ook leuk moet zijn. Daarom hebben we ook fun-elementen toegevoegd aan het programma. We willen dat de deelnemers niet alleen groeien als professional, maar er vooral ook veel plezier uithalen.

Kortom, het 'Power Up Yourself' Young professional programma van SUAS biedt een unieke en effectieve manier om de carrière van Young professionals naar een nóg hoger niveau te tillen. Het programma is beschikbaar op de website van SUAS.nl. Ben jij klaar om jezelf of de Young professionals in je organisatie te empoweren voor een succesvolle toekomst? Grijp dan deze kans, investeer in groei en ontwikkeling én maak persoonlijke en professionele ambities waar.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites