Nieuws

SN & Stichting Studeren en Werken op Maat

Schouten en Nelissen & Stichting Studeren en Werken op Maat

Stichting Studeren & Werken op Maat (SWOM) ondersteunt Young Professionals bij het vinden van een passende baan op hun niveau, en helpt studenten met een functiebeperking met het vinden van een stage. Samen met SWOM gaan we de komende tijd aan de slag om ook binnen onze organisatie banen en/of stages te realiseren.

SWOM zoekt actief naar kandidaten die passen bij de werkzaamheden en organisatiecultuur van Schouten & Nelissen. Nadat SWOM de Young Professional heeft geïntroduceerd bij Schouten & Nelissen, begeleidt een coach van de stichting zowel de Young Professional als de betrokken HR-adviseur, recruiter of manager tijdens het gehele sollicitatieproces.

Wanneer de Young Professional daadwerkelijk aan de slag gaat bij Schouten & Nelissen, blijft de coach betrokken als jobcoach. Daarnaast is de jobcoach beschikbaar om de leidinggevende of collegas te informeren en ondersteunen in de aansturing en begeleiding van hun nieuwe collega, en om hen te adviseren in het creëren van een passende werkomgeving.

Meer weten over SWOM?
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites