Nieuws

SUAS presenteert de Master Educational Leadership

Begin januari werd bekend dat na een periode van intensieve voorbereiding, de master geaccrediteerd is door de NVAO. Dit garandeert de kwaliteit en de waarde van het masterdiploma en betekent dat SUAS de mastertitel mag verlenen bij het succesvol afronden van de opleiding. 

Niet voor niets roemde het panel de betrokken docenten: “De docenten zijn inhoudelijk, onderwijskundig en didactisch goed geschoold. Ze vormen een betrokken team”. Een docententeam met uiteenlopende leidinggevende ervaring in primair, voortgezet, middelbaar en hoger beroepsonderwijs.

De mastermodules zijn toegankelijk voor docenten die informeel leider zijn in hun organisatie en natuurlijk voor iedereen die een leidinggevende functie heeft binnen het onderwijs. Ieder die zich verder wil bekwamen in onderwijskundige visie, van buiten naar binnen kijken, teamontwikkeling, leidinggeven aan verandering, innovatie en ondernemerschap of actieleren in het onderwijs vindt een passende module. “Het curriculum is goed doordacht en flexibel ingericht, passend bij de beoogde doelgroep.” oordeelde het panel. Bij SUAS kies je voor maximale flexibiliteit en een persoonlijke benadering, waarmee je sterker wordt en in beweging blijft.

Meer weten? Lees dan het inspiratieartikel  of kijk op Master Educational Leadership - SUAS

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites