Young SN: voor en door young professionals

Youngsn

De missie van Schouten & Nelissen luidt sterke mensen maken sterke organisaties. Dit vertalen we ook door naar onze young professionals. Zij zijn de toekomst en van onschatbare waarde in de huidige arbeidsmarkt. Hen met onze organisatie verbinden én verbonden houden is een belangrijk doel. Pak je onze missie en de young professionals samen, dan ontstaat er iets nieuws: Young SN.

Sinds 2022 is Young SN een feit en wordt het geleid door young professionals vanuit al onze organisaties. De primaire focus ligt bij de young professionals, maar eigenlijk is iedereen met een jonge geest welkom.

Rob Goesten is accountmanager bij SUAS en daarnaast actief in het bestuur van Young SN. Rob: “Als groep zijn we helemaal vrij om zelf activiteiten te bedenken, zolang deze binnen de vier pijlers vallen. Dit zijn:

  • Vitaliteit
  • Verbinding
  • (Persoonlijke) ontwikkeling,
  • MVO

Zo nodigen we bijvoorbeeld inspirerende sprekers uit of organiseren we een padeltoernooi of sportieve activiteit. Er is voor ieder wat wils! Op verschillende manieren proberen we de verbinding met elkaar en de organisatie te maken.”

Benieuwd wat je bij Young SN nog meer kan verwachten?

Wij houden je hier volledig op de hoogte!

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites