advies & consultancy

Shutterstock 2154101173

Advies & Consultancy: Doortastend en inlevend

Als adviseur en consultant maak je de meeste impact als je precies weet waar jouw kracht ligt én wat je drijft. Schouten en Nelissen maakt je sterker door je te helpen tot dit inzicht te komen en hierop verder te bouwen.

Samen vergroten we jouw innerlijke kracht door je te leren om vertrouwensrelaties op te bouwen, weerstand te benutten, steekhoudend te argumenteren en je strategisch te bewegen binnen het krachtenveld van je eigen organisatie of die van je opdrachtgever.

Shutterstock 226774441

Ons zorgvuldig samengestelde aanbod van opleidingen en trainingen zorgt ervoor dat je als interne of externe adviseur naar een hoger level wordt getild. Dit aanbod bevat diverse strategieën en beïnvloedingsstijlen die ervoor zorgen dat je jouw advies beter kunt overbrengen en funderen. Vanuit die drijfveer helpen we jou om aan de hand van de laatste wetenschappelijk inzichten en innovaties je optimale potentie als adviseur of consultant te behalen. Je kan jezelf ervan verzekeren dat wij ons volledig inzetten om je als adviseur of consultant in je kracht te zetten.

 

Bij Schouten & Nelissen helpen wij naast individuen ook complete organisaties om hun medewerkers verandering te laten omarmen en in beweging krijgen. Wij geloven namelijk dat dit vermogen cruciaal is om de constant veranderende wereld van werk bij te blijven benen. Sterke individuen brengen sterke organisaties voort en omgekeerd. Daarom ondersteunen wij organisaties om hun medewerkers te stimuleren. Dit doen we onder andere met slimme scans, feedback tools en activitatieprogramma’s en op maat gemaakte trajecten. Hiermee helpen we werkgevers om hun medewerkers op een betrokken en energieke manier te laten werken en presteren.

onze  expertises

Bekijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites