coaching- & trainingsvaardigheden

Shutterstock 598993493

Coaching en trainingsvaardigheden: Toegespitst en betrokken

De juiste coaching leidt niet alleen tot meer werkplezier, maar ook tot een hogere effectiviteit en doelgerichtheid. Schouten en Nelissen maakt al sinds 1980 werkend Nederland sterker. Dit houdt in dat we mensen helpen hun maximale potentieel te benutten en met plezier naar hun werk te gaan. Hiervoor zetten wij graag coaching in: een bewezen en effectieve manier om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en in je in je kracht te zetten.

Bij Schouten en Nelissen hebben wij onze eígen coaches die klaar staan om jou te helpen. Zo kan jij bijvoorbeeld sterker worden op het gebied van persoonlijke effectiviteit, management of lifestyle. Samengestelde trajecten zijn ook optie; wij zorgen ervoor dat je altijd de coaching krijgt die jij nodig hebt en bij jou past!

Shutterstock 1428145862

Wij helpen zowel individuen als hele organisaties om sterker te worden. Voor iedereen die daar als persoon of groep behoefte aan heeft bestaat er een coaching traject op maat. Wie zelf graag mensen coacht en hierin onze passie deelt, is ook aan het juiste adres bij Schouten en Nelissen. In de afgelopen decennia hebben wij een breed scala aan opleidingen voor coaches ontwikkeld. Je kan bijvoorbeeld een training volgen op het gebied van praktische coaching vaardigheden of de diepte ingaan met een mastermodule Team coaching en groepsinterventies. 

We bieden professionals diverse manieren om aan hun coaching- en trainingsvaardigheden te werken. Met internationaal erkende methodes zoals Co-Active, ORSC en PCM helpen we iedereen om een betere coach te worden.

Onze expertises

Bekijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites