organisatie ontwikkeling

Shutterstock 248668924

Organisatie ontwikkeling: krachtig en inspirerend

Om in het huidige snel veranderende werkklimaat relevant te blijven is het als organisatie nodig om constant in ontwikkeling te zijn. Hierbij is meer nodig dan alleen kennis en kunde. De toekomst vraag om leerkracht, verbeeldingskracht en een growth mindset. Bij Schouten en Nelissen maken we jouw organisatie daarom sterker met power skills; de kennis en vaardigheden die je sterk in beweging houden.

Wij helpen elke organisatie met het realiseren van een leer- en ontwikkelklimaat die doorlopend vooruitgang op alle fronten bewerkstelligt.

Shutterstock 598993493

Hiervoor maken wij gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten, modellen en praktische handvatten. Hiermee leren organisaties bijvoorbeeld hoe zij zo effectief mogelijk een herstructurering of cultuurverandering kunnen begeleiden of processen en samenwerking op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen laten lopen. Ook gaan we voorbij de gebaande banen met trainingen en opleiding in innovatie. Hierbij leert men om de eigen creativiteit en die van anderen aan te wakkeren en goede ideeën ook daadwerkelijk uit te werken. Wij begeleiden zowel organisaties als individuen met onze opleidingstrajecten

Schouten & Nelissen is al meer dan vier decennia gespecialiseerd in het sterker maken werknemers, werkgevers en hele organisaties. Met ons aanbod van bewezen effectieve trainingen, opleidingen scans en verandertrajecten helpen we mensen om effectieve en duurzame verandering te realiseren. Wij geven zo elke organisatie het vermogen om onvervaard hard te gaan!

onze expertises

Bekijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites