Persoonlijke  effectiviteit

Shutterstock 579721867

Persoonlijke effectiviteit: Moedig en standvastig

Bij Schouten & Nelissen willen wij dat je elke dag het beste uit jezelf haalt. Hiervoor is het cruciaal dat je jezelf goed kent en weet welke kant jij op wil gaan als individu en professional. Zo kan je vol zelfvertrouwen de keuzes nemen die jou ten goede komen en je sterke punten ruim baan geven. Middels diverse trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke kracht, assertiviteit en beïnvloedingsvaardigheden leer je meer uit je werkdag te halen.

Maar wij weten dat bij persoonlijke effectiviteit ook een gezonde balans komt kijken. Daarom bieden wij ook veel opleidingen die je waardevolle vaardigheden zoals time management en mindfulness bijbrengen. Door persoonlijke effectiviteit zit je beter in je vel, boek je meer zakelijk succes en haal je meer plezier uit je werk

Shutterstock 453764683

Zo helpen onze trainingen en opleidingen je meer initiatief te nemen, je grenzen beter te bewaken en vaker ‘nee’ te durven zeggen. Je kan ook aan de slag met een coach die samen met jou onderzoekt wat jouw persoonlijke hindernissen en belemmerende gedachtes zijn. Samen gaan jullie aan het werk om deze te overkomen en persoonlijke effectiviteit in te zetten voor zakelijke groei. Zo kom je er gaandeweg achter dat je moediger bent dan je denkt en standvastiger van karakter.

Schouten & Nelissen zet zich in om mensen, teams en organisaties te helpen ontdekken wat ze nou echt belangrijk vinden, in het werkende leven en daarbuiten. 

Met trainingen en opleidingen voor het individu en op maat gemaakte onderzoeken en verandertrajecten voor teams en organisaties. Met als doel: Sterker worden!

Onze  Expertises

Bekijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites