Competence x Co-Active Leadership Experience (CLE)

Shutterstock 2027100833 1

Competence kondigt met trots de lancering aan van Co-Active Leadership Experience (CLE), een driedaagse training gericht op het verdiepen van leiderschap. Deze unieke ervaring stelt deelnemers in staat om reactief gedrag te herkennen en om te zetten naar creatief gedrag, waardoor ze effectiever kunnen leiden in diverse contexten.

Als exclusieve partner in Europa biedt Competence deze training aan in het Engels. Het is toegankelijk voor een breed scala aan professionals, waaronder leiders, managers, ondernemers, trainers, coaches en consultants. Of je nu bekend bent met de Co-Active benadering of niet, deze training is ontworpen om iedereen die zijn of haar leiderschapsvaardigheden wil verbeteren te ondersteunen.

De Co-Active Leadership Experience is geschikt voor individuen die een dieper gevoel van autoriteit en doel in hun leven willen ontwikkelen, evenals voor leiders die zowel kleine, geïnspireerde start-ups als grote Fortune 100 bedrijven leiden. Door de focus te leggen op het maximaliseren van individueel potentieel en het bevorderen van authentiek leiderschap, biedt deze training een waardevolle kans voor groei en ontwikkeling op professioneel en persoonlijk niveau.

Met de code MEETCLE krijg je nu 15% korting op Co-Active Leadership Experience.

Hier vind je meer informatie over deze training en hoe je kunt deelnemen aan Competence - Co-Active Leadership (NL)

Modulair volgen van Intermediates

Na je Fundamentals voor Co-active coaching of ORSC, wil je aan de slag met je vervolgmodules, de Intermediate. Sinds kort kun je de blokken van de Intermediate programma’s modulair volgen. Dit geeft je meer vrijheid over wanneer je de modules volgt. Wil je de modules op verschillende locaties volgen? Ook dit is geen probleem. Je kunt zelf jouw Intermediate zo samenstellen op jouw behoeften.

Get to know us

Wil je een gratis voorproefje van een van de trainingen van Competence? Volg dan één van de gratis online info events.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites