MVO STEEDS belangrijkeRE plaats binnen SN

Mvo 3P

Als mensgerichte organisatie is goed werkgeverschap van groot belang en hebben wij aandacht voor onze ecologische footprint. Wij willen onze waardeketen stimuleren om vooruitstrevend te zijn en te innoveren met duurzaamheid. In 2010 begonnen wij al met maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de daaropvolgende jaren is dit steeds verder uitgebreid, gestructureerd en zijn initiatieven samengebracht.

Afgelopen jaar zijn er mooie stappen gezet om het MVO beleid binnen Schouten & Nelissen stevig neer te zetten. Er zijn diverse projecten gedefinieerd waar we ons de komende tijd op gaan focussen. Voorbeelden hiervan zijn diversiteit en inclusie, papierloos kantoor en Sustainable Leadership Programs om daarmee ook duurzame waarde toe te voegen aan onze klanten. Daarnaast hebben we in 2022 opnieuw het Ecovadis Zilver certificaat behaald. Dit is een internationaal erkend MVO managementsysteem dat ons helpt om MVO op een gestructureerde wijze uit te voeren.

En er is nog meer te vertellen! Afgelopen jaar zijn we een samenwerking aangegaan met stichting SWOM. Deze stichting begeleidt Young Professionals met een arbeidsbeperking bij het vinden van een volwaardige functie, passend bij jouw talenten en kwaliteiten. Een doel dat wij bij Schouten & Nelissen ontzettend belangrijk vinden en graag mee willen nastreven.

Wij zijn ontzettend trots op de projecten die nu al zijn gestart en blijven continu in beweging om te blijven verbeteren. Onze stip aan de horizon? Wij willen dat MVO binnen Schouten & Nelissen een belangrijke plaats in ons denken en handelen inneemt in alle plaatsen in onze waardeketen.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites