Nieuws

suas beste opleider van 2023!

Opleidingen van Schouten & Nelissen het meest aanbevolen

Het MT1000-onderzoek, dat jaarlijks wordt uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van platform MT/Sprout en de duizend beste dienstverleners in Nederland identificeert, heeft SUAS als winnaar aangewezen. SUAS blijkt niet alleen de beste opleidingen en trainingen voor werknemers te verzorgen, maar scoort tevens het hoogst in de categorie van HR-assessmentdiensten.

Voor SUAS, voorheen Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, is de uitslag een bewijs dat de werkwijze van het instituut in de smaak valt bij de doelgroep. Ronald de Vries, de directeur van SUAS, vult aan: "Zakelijke besluitvormers zijn veeleisend. Ze beoordelen zowel de kwaliteit van ons aanbod als de manier waarop we onze diensten aanbieden aan onze klanten. Het feit dat we bovenaan staan in beide categorieën maakt ons enorm trots.”

Aanbevelingen
Het onderzoek vroeg respondenten ook welk bedrijf ze zouden aanbevelen aan collega's, en ook hier kreeg SUAS de nummer 1-positie. De indrukwekkende score van SUAS op de Net Promotor Score (NPS) is van bijzonder belang, aldus De Vries.

”Het is niet alleen dat de klant tevreden is, maar ook dat ze ons aanbevelen voor het gebruik van onze producten en diensten. Dat is de meest waardevolle feedback die we kunnen ontvangen.”

Het MT1000-onderzoek is een initiatief van het Amsterdam Centre for Business Innovation, dat deel uitmaakt van de Universiteit van Amsterdam en wordt uitgevoerd in samenwerking met MT/Sprout. Het onderzoek van 2023 betrok 5.412 respondenten die meer dan 2.120 bedrijven beoordeelden. De beoordelingen omvatten criteria zoals klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van uitvoering. Het onderzoek telt 62 verschillende vakgebieden, onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën: Advies & Consultancy, HR, Financiën, Digitaal en Mobiliteits- en Facilitaire Dienstverlening.

Voor ons is dit niet de eerste keer dat we in de MT1000 worden erkend. Als familiebedrijf hebben we de afgelopen jaren herhaaldelijk hoge scores behaald. Inmiddels hebben we al vijf keer de eerste plaats bereikt in de categorie HR-assessment. SUAS is dit jaar voor de derde keer uitgeroepen tot Opleider van het Jaar. 

Meer lezen over het MT1000-onderzoek?
Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites