UNLIMITED COACHING BEVORDERT DUURZAAMHEID VAN MEDEWERKERS

Hallo Unlimited Coaching!

Schouten & Nelissen biedt haar medewerkers onbeperkte toegang tot een coach aan. Iemand die je jouw talenten helpt ontplooien. Een nieuw concept dat naadloos aansluit op de missie van Schouten & Nelissen: sterke mensen maken sterke organisaties.

Win-win

Coaching is hét instrument om mensen te ontwikkelen en te laten groeien. En dat is niet alleen een pluspunt voor de medewerker, ook werkgevers profiteren van duurzame arbeidsrelaties, vitalere werknemers en betere werkprestaties. Met name dat eerste is op de huidige arbeidsmarkt een must voor iedere organisatie.

Nicole Paul En Jan Hein Breed

HR-manager Nicole Niemeijer vertelt: “Individuele coaching is een krachtige manier van investeren in je medewerkers, want door de exclusieve aandacht ben je in staat om sneller tot de kern van je vraagstuk te komen. We besloten daarom om onze mensen coaching van New Dawn aan te bieden, zodat ze direct kunnen starten en de coach kunnen raadplegen wanneer zij daar behoefte aan hebben. En die ook een steuntje in de rug biedt als dat nodig is.”

Ook werken bij een bedrijf dat jouw ontwikkeling  zo enorm stimuleert...

Shutterstock 1428145862

We hebben bij SN en onze organisaties regelmatig zeer diverse vacatures: Is Planning helemaal je ding, ben je een echte Sales tijger of werk je liever in onze eigen horeca team? Hieronder vind je de meest recente vacatures. Wil je alle posities -niet alleen vaste functies, maar ook bijbanen of stages- bekijken, klik dan naar onze vacaturepagina.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites