Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Accreditaties en erkenningen

Met de belangrijkste accreditaties, erkenningen en keurmerken voor onze opleidingen zorgen wij voor innovatief, kwalitatief en impactvol onderwijs.


De Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) is opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid als onafhankelijke accreditatieorganisatie. Op basis van de oordelen van de NVAO worden opleidingen in het hoger onderwijs erkend en krijgen studenten een waardig diploma. Onze masteropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO. Na afronding van je master krijg jij de officiële titel Master of Arts (MA). 

Het Schoolleidersregister PO stimuleert de ontwikkeling van individuele schoolleiders en van de beroepsgroep. Als Registerdirecteur Onderwijs (RDO) of Registeradjunct-directeur Onderwijs (RADO) moet je één keer in de vier jaar laten zien dat je je hebt ontwikkeld. Hier wordt een herregistratiewaarde in punten aan toegekend. Een deel van ons aanbod komt hiervoor in aanmerking.

De International Coach Federation (ICF) is de grootste beroepsorganisatie van coaches ter wereld. Het ICF-predicaat is wereldwijd normstellend in coaching. ‏Daardoor weet je als cliënt dat je in de meest bekwame handen bent en weet je als coach dat jouw kwaliteit en professionaliteit eruit springen.

Coachopleidingen met ICF-accreditatie

  • Co-Active Coaching Fundamentals
  • Co-Active Coaching Intermediate
  • ORSC Fundamentals
  • ORS@Work
  • ORSC Intermediate
  • Walk The Talk

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Wij bieden de door de MfN geaccrediteerde opleiding tot mediator.

Mediator opleiding met MfN accreditatie

NOBCO is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. Een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching is wat NOBCO haar coaches, afnemers van coaching en opleiders biedt. Twee van onze coachopleidingen zijn geaccrediteerd door NOBCO.

European Mentoring & Coaching Council heeft tot doel om wereldwijd de best practices op het gebied van mentoring, coaching en supervisie te ontwikkelen en te promoten ten behoeve van de samenleving.