Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Onze erkenningen en keurmerken

Als organisatie hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom zijn we trots op deze erkenningen en keurmerken.


De winnaars van de Beste Opleider van Nederland 2020 zijn bekend gemaakt door Springest, dé site waar je alles vindt over leren naast je werk. Wij zijn in de prijzen gevallen en dragen met trots deze titel. Wij behoren tot de Beste Vitaliteit & Gezondheid Opleiders van Nederland 2020. 

Wij zijn trots dat wij onze Cedeo-erkenning “Bedrijfsopleidingen” hebben behaald. Deze erkenning geldt voor zowel de Maatwerk als de Open Bedrijfsopleidingen die door ons worden aangeboden. Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie (onderdeel van Lloyds) die inzicht geeft in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Zij heeft een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat minimaal 80% van onze klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van onze opleidingen en performance.

 

 

Wij zijn tot Partner of Choice 2020 én 2021 uitgeroepen door PW, het grootste HR-platform van Nederland. We zijn favoriete keuze voor HR professionals in de categorie Opleidingen & Talentmanagement!

Wij zijn voor de derde keer uitgeroepen tot beste dienstverlener in de MT1000, categorie trainingen en opleidingen. Een nummer 1 positie waar we enorm trots op zijn! MT/Sprout is het platfom voor de business rockstars. 

   

Wij bezitten het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit en we conformeren ons aan de gedragscode van NRTO. Het NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. 

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn er trots op te zijn opgenomen in hun kwaliteitsregister.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Hiermee gaan we in onze Zalencentrumselectie net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. We selecteren alleen die bedrijven die ondernemen op duurzame en bewuste manier, zonder dat onze deelnemers aan comfort hoeven in te leveren.


Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de gestelde normen van ISO 9001. Kortweg betekent dit dat wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en dit ook bewijzen.


Wij zijn ook ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en voldoen aan de privacy wetgeving. Het betekent dat we een managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben en medewerkers volgens gedragsregels en vaste processen werken met persoonsgegevens.