Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Partners

Wij zij trots op de samenwerking met deze gerenommeerde partners.


Het Co-Active Training Institute (CTI) is 's werelds grootste organisatie in coachtrainingen en leiderschapsontwikkeling en heeft meer dan 65.000 wereldleiders opgeleid.

Opgericht als het Coaches Training Institute in 1996, hebben zij gekozen voor het paradigma van leiderschapsontwikkeling, dat de krachtige leiderschapscompetentie 'coaching' omvat, als de beste kans om de mensheid te bekrachtigen in haar reis tot het volledig openen van haar bewustzijn.

Zij geloven dat iedereen een leider is en zich gedurende het leven voortdurend voortbeweegt door een reis van transformatie. Co-Active is de filosofie van heelheid die een kader biedt voor mensen om de oneindige mogelijkheden van het leven te ervaren.

CRR Global is een ICF-gecertificeerde coach opleidingsorganisatie. Zij zijn de thuisbasis van de wereldberoemde Organization & Relationship Systems Coaching methodologie (ORSC™).

"Er is geen menselijke inspanning die niet gepaard gaat met een relatie." Gebaseerd op die realiteit, is een hele methodologie gecreëerd die Emotionele Intelligentie en Sociale Intelligentie uitbreidt tot wat CRR Global nu 'Relationschip Systems Intelligence' noemt. Dit is het vermogen om vakkundig te werken met de emotionele aspecten van alle niveaus van een relatiesysteem; jezelf, de ander en de groep.

THNK is een "C-School", die een aantal van 's werelds meest dynamische leiders samenbrengt voor echt creatieve ontdekkingen om de dringende uitdagingen van de wereld aan te pakken.

Door Forbes bestempeld als de "leadership approach to disrupt thinking, then business," is THNK de antithese van conventionele professionele programma's. In tegenstelling tot andere vertrouwde leerparadigma's of probleemoplossende platforms, geeft hun "C-School" model de aanzet tot een levenslange reis van creatief leiderschap, wat resulteert in een wereldwijde creatieve gemeenschap die reageert op de kansen van de 21ste eeuw.

Zij zijn onze trotse partner in:

Vlerick Business School is een drievoudig geaccrediteerde, internationale business school in het hart van Europa - gerangschikt op nummer één in de Benelux voor executive education en 19e in Europa. Ze hebben specifieke expertise in Digitale Transformatie, Ondernemerschap & Innovatie, Gezondheidszorg, Energie en Financiële Diensten.

Zij zijn onze trotse partner in:

Ricardo Semler en zijn bedrijf Semco zijn wereldwijd bekend om de baanbrekende, alternatieve benadering van management en organisatie. Voortbordurend op deze sterke basis, heeft hij samen met drie Nederlandse ondernemers in mei 2016 Semco Style Institute (SSI) opgericht. Vandaag de dag is SSI actief in acht landen en heeft het talloze organisaties geholpen in hun transformatie; van snelgroeiende kleine- en middelgrote ondernemingen tot grote multinationals.

Zij zijn onze trotse partner in: