Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Creatief denken Online met coach

Creatief denken Online met coach

Een startmoment wordt met je afgestemd

  • Een brainstorm aan ideeën die je aanzet tot het stellen van vragen
  • Train je hersenen in 'vrij associëren' en denk zonder belemmeringen
  • Uit je comfortzone! in deze online training met e-coach
Uitvoering
Training
Duur
Online (12 maanden)
Kosten
€ 413,00 (excl. BTW)
Startmoment
Start al in november

Dit ga je leren in Creatief denken Online met coach

In deze training leer je dat de basis van creatief denken op vier pijlers rust: je leert je open te stellen voor nieuwe dingen. Je velt daarbij geen oordeel. Je maakt kennis met de vaardigheden om creatief te denken en leert daarbij het nodige lef te tonen. Door nieuwe mogelijkheden te ontdekken, leer je anders tegen dingen aan te kijken.

Je leert over de werking van je rechter- (gevoel, creativiteit, fantasie) en linkerhersenhelft (logica, feiten, cijfers). Je leert ervaringen intenser te beleven door gebruik te maken van je zintuigen. Zo groeien de verbindingen in je hersenen die zorgen dat informatie wordt opgeslagen. Het verbetert je geheugen en je kunt ervaringen scherper terughalen. Aspecten die van pas komen bij creatiever denken.

Een sterke eigenschap van creatieve denkers is dat ze kunnen schakelen van fantasie en verbeelding naar logica en analyse. Door gebruik te maken van beide hersenhelften zoom je in op de zes talenten die nodig zijn om creatief te denken: design, verhaal, symfonie, empathie, spel en zingeving. Je oefent in deze e-training met verschillende vaardigheden om steeds creatiever te worden.

Resultaten

  • Je bedenkt originele oplossingen voor alledaagse problemen
  • Je bent nieuwsgierig en gebruikt je zintuigen optimaal
  • Je kunt buiten de gestelde kaders denken
  • Je durft uit je comfortzone te stappen

Een creatief denkt verder, waar anderen stoppen.

Deze online leerreis met coach, is bestemd voor mensen die creatieve oplossingen willen bedenken voor alledaagse problemen. Voor mensen die inventief en innovatief willen denken, inspiratie zoeken voor een vergadering of overleg, creatievere oplossingen zoeken voor het dagelijks leven of het ondernemerschap en die vernieuwend, vindingrijk en patroon-doorbrekend willen zijn.

Kosten en financiering

Kosten traject

Jouw investering in Creatief denken Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Financiering

Als je zelf (deels) je training of opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken, waardoor jij voordeliger kan studeren. Bekijk de mogelijkheden: www.sn.nl/financieringsmogelijkheden.

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Nu starten met Creatief denken Online met coach

Creatief denken Online met coach

€ 413,00 excl. BTW

Startmoment wordt met je afgestemd


Totaal

€ 413,00 excl. BTW

Twijfel je nog? Volg eerst een gratis proefles!

Ontdek jouw mogelijkheden en wordt sterker.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur

Gerelateerde opleidingen

Deze opleidingen zijn misschien ook wat voor jou