Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Mindfulness Online met coach

Mindfulness Online met coach

Een startmoment wordt met je afgestemd

  • Mindfulness biedt handvatten om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu
  • Minder stress, meer controle, makkelijker beslissen en simpelweg gelukkig zijn
  • Stap uit de automatische piloot met deze online training met e-coach
Uitvoering
Training
Duur
Online (12 maanden)
Kosten
€ 413,00 (excl. BTW)
Startmoment
Start al in november

Dit ga je leren in Mindfulness Online met coach

In ons dagelijks leven komen heel veel prikkels op ons af: WhatsApp-berichten, reclame, e-mails, televisie, gesprekken etc. Onze ogen en oren zijn continu aan het werk. Door al deze prikkels ben je vooral op de buitenwereld gericht. Maar wat wil je zelf eigenlijk? Wat vind jij belangrijk? En waar wil jij naartoe?

Door je regelmatig voor al deze prikkels af te sluiten en je te richten op je eigen gevoelens en gedachten, kun je focussen op jezelf en ontdekken wat jouw drijfveren zijn. En wat je geluk brengt. Mindful zijn ofwel bewust aanwezig zijn in het hier en nu. Dat klinkt mooi, maar kan behoorlijk lastig zijn.

Hoe kun je bewust in het hier en nu zijn als je een examen moet voorbereiden, je zoontje ziek is en je de auto naar de keuring moet brengen? Er zijn zoveel dingen die je afleiden dat het onmogelijk lijkt bewust te leven in het moment. De hoogste tijd om daar iets aan te doen met deze training mindfulness.

Resultaten

  • Je weet hoe je met bewuste aandacht in het nu leeft
  • Je raakt minder snel afgeleid door externe prikkels
  • Je kunt beter loslaten waardoor je minder twijfelt en meer geniet

Je gevoelens, gedachten en gedrag in balans.

Mindfulness zorgt voor minder stress, meer controle, makkelijker beslissingen nemen en simpelweg gelukkig zijn. Wil jij dat ook? Ervaar de kracht van het nu in deze leerreis. Je gaat aan de slag met meditatie, ademhalingsoefeningen, het herkennen van 'slechte' gewoontes en automatische patronen. Deze online mindfulness-training biedt handvatten om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu.

Kosten en financiering

Kosten traject

Jouw investering in Mindfulness Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Financiering

Als je zelf (deels) je training of opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken, waardoor jij voordeliger kan studeren. Bekijk de mogelijkheden: www.sn.nl/financieringsmogelijkheden.

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Nu starten met Mindfulness Online met coach

Mindfulness Online met coach

€ 413,00 excl. BTW

Startmoment wordt met je afgestemd


Totaal

€ 413,00 excl. BTW

Twijfel je nog? Volg eerst een gratis proefles!

Ontdek jouw mogelijkheden en wordt sterker.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur

Gerelateerde opleidingen

Deze opleidingen zijn misschien ook wat voor jou