Vacature

Account Executive - Realise

Functieomschrijving

Realise is onderdeel van Schouten & Nelissen. De vitaalste opleider van werkend Nederland. Realise heeft een leidende positie in het verbeteren van welzijn en werkbeleving van medewerkers wereldwijd. Dit doen we met feedbacktools en activatieprogramma's.

Realise heeft ambitieuze groeiplannen. Jouw rol is om deze plannen te realiseren samen met het team. De focus ligt op sales, het verder laten groeien van onze klantenportefeuille. Met de groei van de organisatie ontstaan ook kansen voor jou om door te groeien.


Wil jij bijdragen aan het werkgeluk van medewerkers? Ben jij enthousiast, proactief en een echte verbinder? Dan is ons salesteam op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?

Jouw rol als Account Executive is cruciaal. Je bent relatiebeheerder voor van bestaande klanten én eerste aanspreekpunt voor potentiële nieuwe klanten. Je gaat aan tafel met HR of directies bij potentiële en bestaande klanten om hun uitdagingen en doelen over welzijn, werkbeleving en betrokkenheid goed in kaart te brengen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over thema's als verzuim, werkdruk, betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid of cultuur. Je krijgt ondersteuning van onze marketingafdeling om klanten te informeren over de voordelen van actiegericht medewerkersonderzoek en de activatieprogramma's van Realise. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team en bouwt samen aan de beste sales strategie,  processen en uiteindelijke experience voor onze klanten. 


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

- Je heb veel (digitaal) contact met jouw klanten en prospects;

- Je volgt de leads op die marketing voor je verzorgt;

- Je maakt offertes en sluit deals en zorgt dat deze intern goed landen;

- Je legt klantcontact en de acties vast in CRM systeem Hubspot;

- Je bouwt proactief jouw klantenportfolio uit;

- Je gaat mee naar netwerkevents.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

We zoeken een ambitieuze en energieke collega, die zin heeft om de mouwen op te stropen en mee wil groeien met onze mooie organisatie! 

✅ Ervaring binnen de verkoop van SaaS oplossingen

✅ Motivatie, zelfvertrouwen en sterke communicatieve vaardigheden;

✅ Vastberadenheid en ambitie om de organisatie te laten groeien, net als jezelf;

✅ Enthousiasme, positiviteit en een hoge mate van klantgerichtheid;

✅ Teamplayer en zin om er samen met de rest er een succes van de maken🎉


Wat bieden wij?

💰 Marktconform salaris en bonusregeling op basis van jouw kennis en ervaring;

👩‍🎓 Uitgebreide sales trainingen & werken met de nieuwste tools;

🏢 Hybride mogelijkheden en een gaaf kantoor met goede koffie, borrel op vrijdag en gezellige collega’s, spetterende bedrijfsfeesten en leuke activiteiten, goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;

💻 Laptop en Telefoon regelen we voor je zodat je een vliegende start maakt;

🏋️ Sporten op kosten van de zaak in de sportschool op het complex en veel gezamelijke sport evenementen waar we aan deel nemen;

⛱️ 28 vakantiedagen want het is belangrijk om ook prive te genieten;

📖 Warme landing dankzij onboarding in de Schouten Academy & vele (Online)Leermogelijkheden zowel binnen Realise als andere labels & 8 boeken per jaar van onze Thema uitgeverij;

🚅 Keuze uit diverse mobiliteitsoplossingen


Heb je zin in een kop koffie en wil je meer weten?

Neem contact op met: Saskia Rademaker 06-23278451

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Young SN

Je maakt onderdeel uit van YOUNG SN! Een groep van ruim 100 leergierige jonge professionals van alle Schouten & Nelissen labels. Maandelijks komen zij bij elkaar om de organisatie te leren kennen én te leren van elkaar. We vinden het belangrijk om onderling te verbinden, te inspireren en te leren met- en van elkaar. YOUNG SN is ons netwerk om junior en medior professionals blijvend te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites