Vacature

freelance trainers en facilitators Relevance

Shutterstock Offset 2215693777

ZZP-trainer met ruime kennis en ervaring op het gebied van leiderschap, soft-skills of verandermanagement? 

Voor onze zeer gewaardeerde trainer/freelancer pool zijn wij op zoek naar Freelance facilitators en trainers. 

Profiel

  • Wij zijn op zoek naar ZZP-trainers met ruime kennis en ervaring op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, soft skills of verandermanagement.
  • Natuurlijk met grote passie voor het vak; faciliteren, trainen, coachen en/of het ontwerpen van blended leerprogramma's.
  • In bezit van één of meerdere van de volgende certificaten: Co-Active, DISC, Insights Discovery, MBTI, ORSC, TLC, Deep Democracy, Management Drives, PQ.
  • Affiniteit met één van de volgende branches; Zakelijke dienstverlening, publiek domein, industrie, retail.

over relevance

Relevance is een merk van Schouten & Nelissen, een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie

Relevance ontwikkelt en verzorgt Incompany maatwerktrajecten voor internationale klanten. Van midden- en kleinbedrijf tot multinationals. Van beginnend leidinggevenden tot leiders van leiders. Onze focus ligt op leiderschapstrajecten en power skills en onze leerreizen zijn blended en innovatief.

Naar de website van Relevance

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met Marlies Kranendonk, Faculty manager bij Relevance, faculty@relevancelearning.com. Zij vertelt je graag meer.

Alle Schouten & Nelissen websites
Alle Schouten & Nelissen websites