Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HRM/HRD

Word echt sterker! Werk aan je vaardigheden én wetenschappelijke kennis.


Groeien doe je bij ons in elke fase van je HR-carrière

Als HR-professional erken je dat mensen het belangrijkste kapitaal van een organisatie vormen. Je leidt het personeelsbeleid in goede banen, adviseert of bent onderdeel van het management op het gebied van arbeidsomstandigheden, selectiegesprekken en loopbaanontwikkeling. Zoek jij verdieping in een of meerdere aspecten van je vak? Van adviseur tot directeur, van gerenommeerde training tot geaccrediteerde master Human Development. Je kan voor elke stap in jouw carrière bij ons terecht!

Strategisch HRM

Profiteer optimaal van de competenties en talenten van je werknemers. Goede omstandigheden, beloning en carrièremogelijkheden creëeren enthousiasme en inzet, nodig voor een succesvol bedrijf.

HR Management

Werk met mensen. Selecteer de juiste persoon, vergroot als adviseur je impact, groei in je rol als vertrouwenspersoon of zorg dat medewerkers re-integreren. Respectvol, resultaatgericht en volgens de regels.

HR Development

Leren & Ontwikkelen vormt een belangrijke investering in de professionaliteit van medewerkers. Het levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van het werk en is belangrijk voor het behalen van resultaten.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Kenneth Bernardina

Opleidingsadviseur