Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Virtueel trainen en opleiden

We leven met elkaar in een bijzondere tijd. Wij vinden het belangrijk dat jij je te allen tijde kunt blijven versterken. Op de manier die bij jou past. Daarom kan je bij ons nu kiezen uit klassikaal of online via de virtual classroom.

Go to the English version


Wil of kan je in deze lastige tijd niet deelnemen aan een klassikale training of opleiding? Of zijn door de corona maatregelen van de overheid klassikale lessen gewoonweg niet mogelijk? Virtueel kan jouw training of opleiding altijd doorgaan en is het mogelijk om, net als via een fysieke bijeenkomst, theorie te bespreken, kennis en ervaringen te delen, te oefenen, feedback te geven en ontvangen en te experimenteren.

Een volledige lesdag verzorgen we virtueel in twee halve dagen (m.u.v. de master(module)s). Op die manier zit je niet hele dagen achter je scherm en blijf je fris genoeg om de stof op te nemen. 

Wij garanderen dezelfde kwaliteit

Ben je nog sceptisch over online leren? Ons team van specialisten heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan en inspirerende vervangende opdrachten voor specifieke klassikale opdrachten. Hoe leuk, leerzaam en inspirerend online leren juist kan zijn? Kijk dit filmpje van onze directeur Ronald de Vries. 

Daarnaast zorgen wij er uiteraard te allen tijde voor dat we kwalitatief hoogwaardig onderwijs blijven bieden. Sterker nog… We garanderen virtueel dezelfde kwaliteit en uitkomsten als klassikaal. En aan die belofte mag jij ons houden! Je bereikt dus gewoon jouw leerdoelen, al zal de manier waarop net iets anders zijn.

Wat is een virtual classroom?

Voor een virtuele training of opleiding krijg je toegang tot een veilige virtual classroom. Wij maken hiervoor gebruik van het online platform Zoom. Je ontvangt van ons de link en ontmoet via je laptop of pc - op de data en tijden uit je lesrooster- de trainer of docent en de andere deelnemers uit je groep.

Voor een goede concentratie wordt een lesdag die klassikaal een hele dag duurt virtueel opgeknipt in twee halve dagen (m.u.v. de master(module)s). Verder zorgt je trainer of docent voor een leerzame en afwisselende bijeenkomst, waarin je niet alleen maar achter je scherm zit. Naast theorie en opdrachten in bijvoorbeeld breakout rooms zijn er ook voldoende rustmomenten. Voor de individuele online opdrachten blijven we gebruikmaken van onze online leeromgevingen MijnSN en MijnUniversity.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur