Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Virtueel trainen en opleiden.

We leven momenteel in een bijzondere situatie, maar wij geloven dat leren nooit ophoudt. Ook nu niet. Daarom bieden we naast onze klassikale trainingen ook virtuele trainingen aan. Hoe? Door middel van virtual classrooms. Zodat jij jezelf kunt blijven versterken.

Go to the English version


Wil of kan je niet deelnemen aan een klassikale training? Virtueel trainen of opleiden maakt het mogelijk om, net als in een echte bijeenkomst, theorie te bespreken, kennis en ervaringen te delen, te oefenen, feedback te geven en ontvangen, en te experimenteren.

Ons team van online learning specialisten heeft vervangende opdrachten voor specifieke fysieke opdrachten gemaakt. Zodat wij nog steeds voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Je bereikt dus nog steeds je leerdoelen, al zal de manier waarop je ze behaalt iets anders kunnen zijn. Gelukkig zijn onze trainers en docenten deskundig in het online begeleiden en staan jouw praktijk en jouw leervragen daarbij altijd centraal.

Wat betekent dit voor jou?

Schrijf je je in voor een virtuele training, dan krijg je toegang tot een veilige virtuele classroom van jouw training of opleiding. Je ontmoet - op de afgesproken datum en tijd - de docent en de andere deelnemers in deze online omgeving via je laptop of pc.

De docent zorgt voor een leerzame en afwisselende bijeenkomst, waarin naast theorie en opdrachten ook voldoende rustmomenten zijn. Je kunt elkaar zien en horen en degene die spreekt verschijnt altijd op het scherm.

Een bijeenkomst die oorspronkelijk een dag duurde, zullen we in sommige gevallen bijvoorbeeld verzorgen in twee virtuele bijeenkomsten van maximaal 4 uur. Dat betekent dat er een extra datum wordt gepland voor een vervolgsessie van 4 uur. Je docent doet dit in overleg met jouw groep. Daarnaast blijven we voor de individuele online opdrachten gebruikmaken van onze online leeromgevingen MijnSN en MijnUniversity.

  • Vind jouw training of opleiding.

    Iedereen op afstand aan het werk, leren omgaan met een nieuwe situatie, meer innoveren en toekomstdenken. Blijf groeien en jezelf professioneel ontwikkelen met onze virtuele trainingen of een persoonlijke coach op afstand.

    Vind je opleiding