Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten & Nelissen University of Applied Sciences

Waar professionele ontwikkeling én persoonlijke groei hand in hand gaan, worden mensen, teams en organisaties sterker.


Professionele ontwikkeling en persoonlijke groei

De wereld om ons heen is constant aan verandering onderhevig. Ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en bijblijven is cruciaal. Dit vraagt aanpassingsvermogen. Als organisatie, maar ook voor jou als professional. Want stilstand is achteruitgang, dat weet iedereen.

Een bekend verhaal - bijna cliché zelfs, maar hoe ga je daarmee om? Wij helpen ambitieuze mensen, teams en organisaties in beweging én relevant te blijven. Dit doen we met de beste opleidingen, coaches en tests voor jouw persoonlijke groei en met de beste maatwerktrajecten, scans en onderzoeken voor jouw organisatie.

De synergie maakt écht sterker

Schouten & Nelissen is wereldwijd bekend om haar ongeëvenaarde persoonlijke vaardigheidstrainingen waaronder leiderschap, Persoonlijke effectiviteit en projectmanagement. Met dezelfde passie en kwaliteit integreren wij deze jarenlange expertise nu in een uitgebreid aanbod geaccrediteerd onderwijs. Denk hierbij aan masters en internationaal erkende coach- en trainersopleidingen voor organisaties en professionals wereldwijd.

Door de vruchtbare integratie van persoonlijke vaardigheidstrainingen in onze geaccrediteerde opleidingen zorgt Schouten & Nelissen University of Applied Sciences dat mensen, teams en organisaties in beweging en dus relevant blijven. De synergie tussen beiden is wat mensen écht sterker maakt!

De belangrijkste erkenningen en keurmerken

Ons aanbod is groot... En onze betrokkenheid ook! Elke stap nemen wij samen om ervoor te zorgen dat jouw dromen en ambities of die van jouw organisatie ook daadwerkelijk leiden naar innovatie, groei en relevantie.

Dit doen wij al 40 jaar dus we durven ons inmiddels wel specialist te noemen. Wij werken alleen met gerenommeerde docenten en trainers en beschikken over de belangrijkste accreditaties, erkenningen en keurmerken. Zo zorgen wij voor innovatief, kwalitatief en impactvol onderwijs.

Bekijk onze keurmerken

Van Zaltbommels familiebedrijf naar internationaal expert

Schouten & Nelissen is van een in 1980 opgericht familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Wij blijven staan voor de persoonlijke aanpak: warm, betrokken. Alleen zo kun je duurzame verandering teweegbrengen. Sterker nog, met onze innovatieve data-analyses en scans durven wij dat zelfs te garanderen!

Ontdek alle merken