Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Persoonlijke effectiviteit

Haal het beste uit jezelf!


Hoe haal je het beste uit jezelf?

Hoe zorg je ervoor dat jouw sterkste punten alle ruimte krijgen? We kennen allemaal belemmerende gedachten. Reken af met deze onnodige rem op jouw leven en leer vol gas geven. Durf de ruimte te nemen om voor de volle honderd procent in het hier en nu aanwezig te zijn. Blijf goed in balans. Het zijn altijd jouw keuzes.

Assertiviteit

Leer om aan jouw communicatie je kracht en openheid toe te voegen. Zowel verbaal als non-verbaal. Durf meer initiatief te nemen. Bewaakt je eigen grenzen beter. Word zichtbaarder in je organisatie. Laat je capaciteiten sterker en positiever naar voren komen.

Lees meer

Persoonlijk leiderschap

Leer hoe je ervoor zorgt dat jouw sterkste punten alle ruimte krijgen? Hoe je het beste uit jezelf haalt? Reken af met belemmerende gedachten en leer vol gas geven. Durf de ruimte te nemen om voor de volle honderd procent in het hier en nu aanwezig te zijn. Blijf goed in balans. Het zijn jouw keuzes!

Lees meer

Persoonlijke vaardigheden

Maak jij je weleens zorgen of je mee kunt komen met alle veranderingen. Draai die in jouw voordeel door jezelf te voorzien van de juiste vaardigheden. Door te blijven leren en ontwikkelen, val je positief op, kom je verrassend uit de hoek en vergroot je jouw impact.

Commerciële vaardigheden

Zet je klant centraal en leef je in. Verkopen draait om de interactie tussen jou en je klant. Om de balans tussen klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Herken koopsignalen, speel in op verwachtingen, adviseer resultaatgericht, gebruik je expertise. En natuurlijk: weet een gesprek af te sluiten met een deal.

Presenteren

Krachtig overkomen en impact hebben op je gesprekspartners? Via onze trainingen profileer jij je op authentieke wijze en ga vol zelfvertrouwen nieuwe contacten aan. Zo krijg je wat je wilt. Je leert jezelf stevig te profileren, ontspannen te presenteren en een levendig en inspirerend verhaal te vertellen.

Time management

Timemanagement is een antwoord op toenemende werkdruk. Het helpt om keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Wat wil je bereiken in de tijd waarover je beschikt en hoe je dat gaat aanpakken? Leer plannen en organiseren, tijdrovende gewoontes doorbreken en rust inbouwen.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur