Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Basistraining adviesvaardigheden (ook virtueel)

8,3 van de 10

8,3 uit 7 ervaringen


 • Ik vond het een heel prettige leerzame training. Het was een kleine fijne groep met wie ik de Basistraining Adviesvaardigheden heb doorlopen. Er was voldoende tijd om stil te staan bij de onderwerpen. Ik heb Susan Theunissen ervaren als een deskundige die mij goed op weg heeft geholpen met het ontdekken en ontwikkelen van mijn persoonlijke leerdoelen.

  Mollink, Jos
  8 van de 10
 • Duidelijke communicatie vanuit Schouten&Nelissen. De online omgeving is zeer gebruiksvriendelijk en de voorbereidende opdrachten bieden een meerwaarde en zijn op de praktijk gericht. Trainingen vinden plaats op een mooie locatie en de trainer heeft veel kennis omtrent het onderwerp.

  Helten, Jurjen van
  9 van de 10
 • mooie training, goede bagage & het heeft me geholpen een stap verder te komen

  Brink, Jan van den
  9 van de 10
 • Fijne training waarin we duidelijk de basis uitgelegd krijgen en waar we ook fijn mee kunnen oefenen. Een mooie basis om ook verder op te kunnen uitbreiden, maar ook genoeg om mee te nemen in de praktijk zonder dat er een vervolgtraining op komt.

  Braspenning, Rebecca
  8 van de 10
 • Interessant, verhelderend en voldoende aanknopingspunten om mee verder te gaan

  Gijzel, Wilberd
  8 van de 10
 • Mijn ervaring was zeer positief. Ik heb veel geleerd en vond de trainingsdagen erg interessant. De tweede dag met de trainer vond ik de minste dag doordat we erg lang in één situatie bleven hangen. En het duurde vrij lang voordat de casus helder genoeg was om te bespreken. Het leek alsof niet voor iedereen duidelijk was hoe concreet een casus moet zijn. Misschien als er van te voren een voorbeeld casus gedeeld wordt dat dit helpt in de voorbereiding van de persoonlijk casus, waardoor er tijd bespaard kan worden.

  Roelofsen, Manon
  8 van de 10
 • Het was een hele nuttige en leuke training. Ik merkte dat ik de dingen die ik geleerd heb tijdens de lessen meteen kan toepassen in de praktijk.

  Habraken, Tomas
  8 van de 10