Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Basistraining adviesvaardigheden (ook virtueel)

8,4 van de 10

8,4 uit 26 ervaringen


 • Mijn algemene ervaring met de training is heel goed! Ik heb ontzettend veel geleerd en heb de leermethode als zeer prettig ervaren. Het huiswerk zorgt ervoor dat je voorafgaand aan de cursusdag al actief met de leerstof aan de slag gaat en het werkt heel goed om daar tijdens de cursusdagen dieper op in te gaan. Mijn concentratie was gedurende alle drie de cursusdagen opvallend goed en ik denk dat dat o.a. komt doordat Angela informatie niet opdreunde aan de hand van een PowerPoint, maar gewoon haar verhaal deed. Angela wist de cursusdagen erg flexibel in te richten. De dag met acteur was fantastisch!

  Smit, Tosca
  10 van de 10
 • Heel goed!

  Boer, Eva de
  9 van de 10
 • Zeer positief. Vond het vooraf spannend, maar de trainer stelde ons snel op ons gemak. Voelde me veilig tijdens de gehele training. Hierdoor ook een heel fijn groepsverband ontstaan. Heb uiteindelijk nog meer geleerd dan ik vooraf had verwacht.

  Scholten, Jenna
  8 van de 10
 • Ik ben zeer tevreden over de inhoud, structuur en resultaten van de cursus.

  Ruitenbeek, Liza van
  9 van de 10
 • Het was een zeer goede cursus, noem het een verdiepingscursus.

  Heessels, Joost
  9 van de 10
 • Super !!! Hele fijne groep, onderling groot vertrouwen, goede trainer, leuke training, interessante inhoud.

  Meeuwen, Annemarie van
  8 van de 10
 • De training heeft me een erg goed beeld gegeven van waar ik nu sta en handvatten om verder te groeien.

  Dubbeldam, Lisa
  8 van de 10
 • Super fijne training om de basis te leren kennen. Raakt meerdere en genoeg aspecten. Veel herkenning tussen teamgenoten die heel ander advieswerk doen.

  Butter, Tessa
  9 van de 10
 • De training was goed. Fijne begeleiding vanuit Schouten & Nelissen en voldoende oefenmateriaal. De online lessen waren heel goed te doen (ik had voorkeur voor klassikaal) en ik heb veel geleerd!

  Döpp, Tessa
  8 van de 10
 • Een praktische training die gelijk toepasbaar is in het advieswerk. Door met anderen te oefenen in de les wordt het effect van de eigen bijdrage in een advies (soms confronterend) duidelijk.

  Berge-van der Ploeg, Edwin van den
  8 van de 10
 • goede training, gericht op beinvloeding en gespreksvaardigheden. Zit ook een leuk boek bij!

  Cornelissen, Sem
  8 van de 10
 • De trainingen zijn altijd helder en duidelijk van opzet. De wijze van leren: bijeenkomsten en digitaal is een fijne combinatie om je de lesstof eigen te maken.

  Brouwer, Germaine de
  8 van de 10
 • Goede cursus en prettige trainer. Er was een goede balans tussen theorie, leerdoelen en persoonlijke ervaringen van de cursisten. Er was voldoende ruimte om mijn ervaring te delen binnen de groep, met een open sfeer ondanks dat het digitaal was. De leeromgeving van S&N stimuleert je om echt met je leerdoelen aan de slag te gaan en zo stappen te maken.

  Simons, Anneriek
  9 van de 10
 • Met name een goede training als je in het begin van je carrière staat, of als opfris cursus later in je carrière. Koppeling van theorie naar praktijk ervaar ik als erg belangrijk en nuttig.

  Geraedts, Ilse
  8 van de 10
 • zeer positief. Bij start met z'n alle onze leerdoelen besproken en afgestemd hoe het programma hieraan kan bijdragen. Daarnaast een groepsgrootte van 6 personen waarbij we veel met elkaar konden oefenen. De kleine grootte maakte dat het mogelijk was om dieper in te gaan op persoonlijke situaties en casussen. Daardoor heb ik veel kunnen leren door veel praktisch en interactief aan de slag te gaan.

  Breugelmans, Sander
  9 van de 10
 • Kort en bondig samengevat: zeer prettig.

  Dongen, Dennis van
  8 van de 10
 • Zeer leerzaam en zeer aangenaam. Goede training en leuk inspirerende cursusgenoten.

  Vrijsen, Hans
  8 van de 10
 • Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen doordat theorie op een prettige manier aan praktijk werd gekoppeld.

  Grootevheen, Sjoerd van de
  8 van de 10
 • Een leerzame training, waarin ik mijn vaardigheden als adviseur heb vergroot. 3 trainingen is wel redelijk kort, dus alles wordt kort aangestipt. Fijn dat je leeromgeving nog even doorgaat, zodat je getriggerd blijft om door te leren. Het mooie zou zijn als je na een aantal maanden nog een keer een korte terugkomst heb om te bespreken hoe het gaat bij iedereen en in hoeverre de training helpt. Veel over jezelf geleerd en hoe je achteraf kan reflecteren en later je gedrag zelfs aan kan passen.

  Keet, Madelon
  8 van de 10
 • Ik vond het een heel prettige leerzame training. Het was een kleine fijne groep met wie ik de Basistraining Adviesvaardigheden heb doorlopen. Er was voldoende tijd om stil te staan bij de onderwerpen. Ik heb Susan Theunissen ervaren als een deskundige die mij goed op weg heeft geholpen met het ontdekken en ontwikkelen van mijn persoonlijke leerdoelen.

  Mollink, Jos
  8 van de 10
 • Duidelijke communicatie vanuit Schouten&Nelissen. De online omgeving is zeer gebruiksvriendelijk en de voorbereidende opdrachten bieden een meerwaarde en zijn op de praktijk gericht. Trainingen vinden plaats op een mooie locatie en de trainer heeft veel kennis omtrent het onderwerp.

  Helten, Jurjen van
  9 van de 10
 • mooie training, goede bagage & het heeft me geholpen een stap verder te komen

  Brink, Jan van den
  9 van de 10
 • Fijne training waarin we duidelijk de basis uitgelegd krijgen en waar we ook fijn mee kunnen oefenen. Een mooie basis om ook verder op te kunnen uitbreiden, maar ook genoeg om mee te nemen in de praktijk zonder dat er een vervolgtraining op komt.

  Braspenning, Rebecca
  8 van de 10
 • Interessant, verhelderend en voldoende aanknopingspunten om mee verder te gaan

  Gijzel, Wilberd
  8 van de 10
 • Mijn ervaring was zeer positief. Ik heb veel geleerd en vond de trainingsdagen erg interessant. De tweede dag met de trainer vond ik de minste dag doordat we erg lang in één situatie bleven hangen. En het duurde vrij lang voordat de casus helder genoeg was om te bespreken. Het leek alsof niet voor iedereen duidelijk was hoe concreet een casus moet zijn. Misschien als er van te voren een voorbeeld casus gedeeld wordt dat dit helpt in de voorbereiding van de persoonlijk casus, waardoor er tijd bespaard kan worden.

  Roelofsen, Manon
  8 van de 10
 • Het was een hele nuttige en leuke training. Ik merkte dat ik de dingen die ik geleerd heb tijdens de lessen meteen kan toepassen in de praktijk.

  Habraken, Tomas
  8 van de 10