Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HBO Bachelors

Binnenkort komen we met onze nieuwe Bachelor Bedrijfskunde. Lees er hier alles over.


De Bachelor Bedrijfskunde is in ontwikkeling

We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe Bachelor Bedrijfskunde ten behoeve van de accreditatie aanvraag. We doen er alles aan om ook deze nieuwe Bachelor net als onze Masters officieel bij de NVAO ingeschreven te krijgen. 

Onze Bachelor Bedijfskunde wordt speciaal ontworpen als deeltijdopleiding voor jou als werkende professional. Met extra aandacht voor studeerbaarheid, een digitale leeromgeving en persoonlijke begeleiding kun je efficiënt en effectief studeren in jouw eigen tempo.

Speel een verbindende rol in iedere organisatie. Leer bedijfskundige vraagstukken vanuit een helicoptervisie te benaderen. En opereer daarbij op het snijvlak van organisatie en de buitenwereld. Wil jij je bezighouden met de visie, strategische ambities, de inrichting van de organisatie en de uitvoering. En wil je je kennis van bedrijfskunde vergroten en verzilveren naar Bachelorniveau? Dan is dit de opleiding voor jou! Twijfel je nog? Neem dan contact op met de opleidingsadviseur voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Veranderingen gaan snel en zijn vaak complex. Zo zorgen de digitale revolutie en globalisering voor revolutionair nieuwe businessmodellen, producten en diensten en klantverwachtingen. Met onze gloednieuwe Bachelor Bedrijfskunde verbreed je je inzicht in marketing, financieel management, bedrijfsprocessen, cultuur en de rol van de bedrijfskundige. Daarmee leer je je organisatie zichzelf opnieuw uit te vinden. De hele Bachelor wordt binnenkort verwacht. Vul het contact formulier in en we houden je vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkeligen!

Houd me op de hoogte

Start nu alvast met je eerste module 

Onze ervaring is dat studenten graag stapsgewijs beginnen en eerst starten met één module. Het enthousiasme van de eerste module zorgt er vrijwel altijd ook voor dat ze daarna doorpakken met een tweede en uiteindelijk uitbouwen tot een hele Bachelor of Master. De eerste 10 HBO modules die onderdeel zijn van de aankomende Bachelor Bedrijfskunde kun je nú al volgen. Met welke module ga jij starten?

Wil je liever starten met een andere HBO module?

Bekijk alle HBO modules

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Thalja Lurz

Opleidingsadviseur