Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Communicatie & Presenteren

Vergroot jouw effectiviteit op een aangename manier.


Hoe breng je je boodschap helder en met tact over?

Communiceren betekent veel meer dan vertellen wat jij te zeggen hebt. Je weet wel wat je wilt zeggen, maar hoe zorg je ervoor dat je de boodschap helder en met tact overbrengt? Bij communiceren gaat erom dat je je verplaatst in de ander en echt met elkaar in gesprek gaat. Verplaats je in de ander, leer luisteren en waarnemen, breng je boodschap met tact en ga echt met elkaar in gesprek. Zo vergroot je jouw effectiviteit op een prettige manier.

Communiceren

Communiceren is meer dan vertellen wat jij te zeggen hebt. Verplaats je in de ander, leer luisteren en waarnemen, breng je boodschap met tact en ga echt met elkaar in gesprek. Vergroot je effectiviteit op een prettige manier.

Schrijven

Begrijpelijke tekst schrijven is niet altijd eenvoudig. Verplaatsen in je lezer kost moeite. Ook zakelijke stukken als een adviesrapport, verslag of beleidsplan schud je niet zo uit je mouw. Ontdek de gouden regels!

Presenteren

Leer jezelf stevig en op authentieke wijze te profileren, ontspannen te presenteren en een levendig en inspirerend verhaal te vertellen. Zo krijg jij wat je wilt.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur