Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Masters

Voor een wetenschappelijke verdieping in je carrière.


Behaal je NVAO-geaccrediteerde titel Master of Arts (MA).

Heb je behoefte aan wetenschappelijke verdieping in jouw eigen vakgebied? Heb je al een aantal jaren werkervaring en ben je in het bezit van een hbo-diploma of hoger? Volg dan één van onze geaccrediteerde masters. Hiermee werk je aan zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling én lever een bijdrage aan de ontwikkeling van je organisatie.

Ben je op zoek naar een andere masteropleiding?

Bekijk alle masters

De Master Human Development bestaat uit:

4 verplichte modules:

3 keuze modules:

  • Gericht op Specialisatie
  • Gericht op Interventie
  • Overige Keuzemodules

Door de vrije opbouw kun je aanvullend op de verplichte modules de drie voor jou meest interessante keuzemodules kiezen. Kies je ze willekeurig uit alle keuzemodules, dan behaal je na afronding een algemeen masterdiploma.

Beijk opleiding

Wanneer je de modules zo kiest dat ze binnen een afstudeerrichting vallen, ontvang je op je masterdiploma een aantekening van specialisatie. Je thesis dient over het specialisatieonderwerp te gaan en de leerroute per afstudeerrichting is:

De Master Bedrijfskunde is in ontwikkeling:

We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe Master Bedrijfskunde ten behoeve van de accreditatie aanvraag. We doen er alles aan om ook deze nieuwe Master net als de Master Human Development en de Master Kwaliteitsmanagent officieel bij de NVAO ingeschreven te krijgen.

Je kunt bij de Master Bedrijfskunde straks op 3 manieren afstuderen:

  • Algemene richting Bedrijfskunde: hierin bereik je meesterschap als de veelzijdige bedrijfskundige van morgen die succesvol wil zijn in werken en ondernemen in duurzame en betekenisvolle organisaties
  • Afstudeerrichting Commercieel management: hierin specialiseer je je in nieuwe verdienmodellen die passen bij de wereld van morgen
  • Afstudeerrichting Digitaal leiderschap & verandering: hierin specialiseer je je in de impact van nieuwe technologie op zaken als ondernemen, privacy & security, innovatie, leiderschap en organisatiegroei.

Hou me op de hoogte

Start nu alvast met je eerste module 

Onze ervaring is dat studenten graag stapsgewijs beginnen en vaak eerst starten met één module. Het enthousiasme van de één module zorgt er vrijwel altijd ook voor dat ze daarna doorpakken met een tweede en uiteindelijk uitbouwen tot een hele Master. De 11 Mastermodules die onderdeel zijn van de aankomende Master Bedrijfskunde kun je nú al volgen. Met welke module ga jij starten?

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Thalja Lurz

Opleidingsadviseur