Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Project- & Procesmanagement

Lever sneller concrete resultaten af en breng ieder project tot een goed einde.


Succesvol een project managen en processen stroomlijnen?

Jij zoekt meer vaardigheden om meetbare resultaten te boeken en zowel efficiënt als effectief te werken. Je wilt de juiste technieken en methoden in de vingers hebben en tegelijk optimaal samenwerken met collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Kies jij voor versterking van je kwaliteiten in het leiden van projecten of het managen van processen?

Project management algemeen

Werk jij regelmatig aan projecten? Wil je snel resultaat boeken? Leer de grondbeginselen, pas ze direct toe of zet een wendbaar project op en werk effectief in een scrum team.

Project medewerkers

Werk jij vaak samen in projectteams? Verrijk je kennis van projectmatig werken, optimaliseer samenwerking en zorg voor goede afstemming met de projectleider en andere betrokkenen.

Project managers

Vallen en opstaan als projectleider, omdat ieder project uniek is? Nergens voor nodig. Werk met goede methoden en technieken, versterk je vaardigheden en loods je projecten door het politieke krachtenveld.

Proces management

Kies voor de structurele aanpak van deskundig procesmanagement. Jouw verbeteringen in de processen van je organisatie verhogen de winstgevendheid en de klanttevredenheid.

Project & Proces management methodieken

Ga voor lean, een groene en/of een zwarte band en realiseer kwantificeerbare resultaten, samen met je team.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur