Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Beginnen met leidinggeven op uitvoerend niveau

7,6 van de 10

7,6 uit 5 ervaringen


 • Goede ervaring met de trainster Heleen. Helaas heb ik vanwege de Corona maatregelen deze training online moeten volgen, dit zal ik eerlijk gezegd geen tweede keer meer doen. Het is daarom ook onwaarschijnlijk dat ik deze training zal aanraden wanneer deze online wordt aangeboden.

  Roozing, Anouska
  6 van de 10
 • De training is goed als beginnend leidinggevende. Wel wat algemeen ipv heel erg de diepte in. Trainer hans was prima! Accommodatie was prima de eerste 2 dagen, rest via zoom goed naar omstandigheden. De laatste trainingsdag vond ik wel wat overbodig.

  Helmons, Geoffrey
  7 van de 10
 • de training is perfect voor beginnend leidinggevende. Er komen tijdens de training genoeg situaties aan bod die te herleiden zijn naar je eigen persoonlijke situaties. waarvoor je handvaten krijgt aangereikt om met deze situaties te leren omgaan.. Naast je eigen situaties steek je ook veel op van praktijksituaties van je medecursisten en de gecreëerde gesprekken tijdens de cursusdagen. al met al zeer tevreden over de algehele ervaring met deze cursus. en ik raad iedere beginnende leidinggevende deze cursus aan.

  Hallmanns, Yvo
  8 van de 10
 • Schouten en Nelissen heeft op deze manier van leren een goede opleiding neergezet. Het aantal cursisten was prettig...niet te veel en niet te weinig. Daardoor konden we goed met elkaar oefenen en van elkaar leren. Het virtueel volgen van de les was in het begin een beetje wennen Maar uiteindelijk heeft dat geen negatieve invloed gehad op mijn leerproces...integendeel. In dit digitale tijdperk was het zelfs heel goed om via Zoom met elkaar in verbinding te staan. Al met al een hele leerzame cursus op een leuke manier gepresenteerd. Groeten Feroz

  Lalai, Feroz
  9 van de 10
 • prima

  Zijden, Paul van der
  8 van de 10