Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
Verwonderland 2022

Verwonderland 2022

Het festival waar nieuwsgierigheid beloond wordt

 • Bewonder
 • Raak verwonderd
 • En word overdonderd

Bekijk alle details

Vanaf prijs
Uitvoering
Event
Locatie
ZALTBOMMEL
Vanaf prijs
Gratis
Aantal deelnemers
100-250 deelnemers
Eerstvolgende deelnamemoment
do 15 september 2022
Onderwerpen

Dit is het programma van Verwonderland 2022

Na twee zomers zonder evenementen is het jaarlijkse festival van Schouten & Nelissen terug. En hoe! Met een nieuwe naam en een nieuw thema. Verwonderland maakt je sterker en moediger met inspiratie, (info)tainment en ervaringen. Met als thema dit jaar: Boost your curiosity!

We gaan je nieuwsgierigheidsspier fit drillen door nieuwsgierigheid te belonen. Zo voeden wij je intensief met inspiratie op drie vlakken: mind, body en soul. Ervaar, proef en ontdek nieuwe dingen op Verwonderland 2022 die je prikkelen en aan het denken zetten. Zo laad je jezelf op met de kracht die nodig is om verandering te omarmen en jezelf te blijven ontwikkelen. 

Hoe dat eruit zal gaan zien? Bekijk de sfeerimpressie van het festival uit 2018.

Resultaten

 • Je verlaat het terrein opener dan je was
 • Je verlaat het terrein slimmer dan je was
 • Je verlaat het terrein dapperder dan je was
 • Verwonderland maakt je gewoon sterker

Boost your curiosity

Voor wie?

Ben je werkgever, leidinggevende, HR-professional of L&D manager? En wil je ontdekken hoe jij kan bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers, je team en je organisatie? Kom dan naar ons festival en laat je verwonderen.

Inhoud

Wat kan je verwachten van Verwonderland 2022 – Boost your curiosity?

Als je dapper en nieuwsgierig bent, ontdek en leer je nieuwe dingen, sta je open word je sterker. Je nieuwsgierigheid zal op het festival gevoed, aangewakkerd en getraind worden op het gebied van mind, body en soul. 

Er zijn inspirerende lezingen van toonaangevende key note sprekers. Daarnaast zijn er verschillende break-out sessies, waarin de verdieping wordt opgezocht. Invulling van de volledige line up is in volle gang en zal binnenkort bekend worden gemaakt. Dat deze niet teleur zal stellen durven we je al wel te melden.

Er is er een beursvloer waar je kennis kan maken met de Schouten & Nelissen bedrijven en alle inhoudelijke informatie kan vinden op het gebied van leren en ontwikkelen. Struin langs de meeting points van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Relevance, New Dawn, Competence, THEMA, Realise, Someone en New Heroes en beleef telkens iets nieuws.

Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Verschillende food trucks zullen je nieuwe, verrassende smaken laten proeven en drinks serveren met ingrediënten die je vitaler maken. De hele dag zal je verrast worden door de verschillende vormen van entertainment. Je verlaat het festivalterrein opener, sterker en dapperder dan je was.

Kosten en financiering

Event

Deelname aan dit event is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Dit betekent dat wij, in het geval van no-show (zonder dat de deelnemer tenminste 48 uur van te voren is afgemeld), het recht voorbehouden € 25,00 in rekening te brengen voor reeds gemaakte kosten.

Programma

Het event Verwonderland 2022 bestaat uit 1 dag. Het event vindt plaats bij Schouten en Nelissen aan de Van Heemstraweg West 5 te Zaltbommel.

Voor meer informatie over het programma, klik dan hier.

Event

 • van 9.00 tot 17.30 uur

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van dit event is 250 deelnemers.

Deelnemen aan Verwonderland 2022

Verwonderland 2022

Het festival waar nieuwsgierigheid beloond wordt

 • Bewonder
 • Raak verwonderd
 • En word overdonderd

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Opleidingsadviseur