Twijfel je over de juiste opleiding? Neem dan gewoon even contact met ons op voor professioneel advies.

 

Ontdek de fijne kneepjes van projectmatig werken met een opleiding projectmanagement

Ben jij een beginnend projectleider en wil je graag weten hoe je projecten moet opstarten en inrichten? Volg dan een opleiding projectmanagement en leer wat de spelregels en procedures zijn om succesvol een project te managen. Door het toepassen van de juiste technieken en methodes lever je sneller concrete resultaten af en breng je ieder project tot een goed einde. Tijdens een opleiding projectmanagement, gegeven op locaties door heel Nederland, leer je onder andere om doelgericht te werken volgens de SMART-methode en wat de beste manier is om heldere voortgangsrapportages te schrijven. 

Professioneel plannen en organiseren
Heb jij een functie in een dynamische werkomgeving waar projectmatig werken voorop staat? Wil je hiermee effectief kunnen omgaan en leren hoe je een project succesvol kunt begeleiden en voltooien? Dan is onze training ‘Effectief projectmatig werken’ echt een aanrader. Deze cursus projectmanagement is vooral gericht op het organiseren en plannen van projecten. Je leert er hoe je een projectorganisatie moet opzetten en er vervolgens doortastend mee aan de slag gaat. Na een opleiding projectmanagement ben je in staat om probleemsituaties nauwkeurig te analyseren en gerichte oplossingen te vinden. 

Bereik optimale samenwerking binnen een projectteam
Krijg jij als projectmedewerker steeds vaker een coördinerende taak toebedeeld, dan ligt voor jou de focus op een goede samenwerking met alle leden van het projectteam. In dat geval is het absoluut zinvol om jouw kennis op het gebied van projectmatig werken verder uit te breiden met een gerichte opleiding projectmanagement van Schouten & Nelissen. Onder leiding van onze deskundige trainers leer je bijvoorbeeld om effectief te communiceren en resultaatafspraken te maken met de belangrijkste betrokkenen. 

Versterk je leiderschapskwaliteiten met een opleiding projectmanagement
Ook als ervaren projectleider kun je met een cursus projectmanagement verder doorgroeien in je carrière. Wil jij een flinke stap voorwaarts zetten en leren hoe jij je invloed op mensen en processen kunt vergroten? Bij Schouten & Nelissen vind je altijd een training die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Als je snel resultaat wilt boeken in projecten, schrijf je dan vandaag nog in voor onze training 'Agile en Scrum in projecten'.