Elke verandering betekent ontwikkeling

Om jezelf te ontwikkelen, moet je veranderingen doormaken. Die veranderingen zijn soms positief en soms wat minder. Maar door dat soort leermomenten groei je. Want elke verandering betekent ontwikkeling. En wij weten hoe dat voelt. We werken namelijk al meer dan 35 jaar aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. En met succes!

Play
Bekijk de video

Leer en groei

Ons leven zit vol leermomenten. Van die leermomenten kun je alleen maar groeien, zowel in je werk als privé. Wij helpen je graag in deze ontwikkeling. Met onze trainingen en opleidingen, maar ook met onze nieuwsbrief.


De beste ontwikkeltips in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Vol met inspirerende leermomenten, artikelen, inzichten, tips en how-to's en natuurlijk onze laatste boeken, events en aanbiedingen. Alles zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

 

Ontdek hoe wij jou versterken

Als specialist in soft skills, learning & development werken we wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al meer dan 35 jaar. Ontdek hoe wij jou kunnen versterken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Wees een mens, mensen maken fouten en komen daar eerlijk over uit. En je leert er van. #leermomentje

Betere mensen maken betere organisaties

Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Ons motto luidt niet voor niets: ‘het schip is zo sterk als zijn bemanning’. En dus gaan onze trainers, coaches en adviseurs graag samen met jou aan de slag. Individueel of in teamverband, vanuit concrete doelen en ambities.

Naar onze opleidingen en trainingen 

Hoe wij het verschil maken?

Betere resultaten. Door uit te gaan van de ambities van mensen en potentieel talent te ontwikkelen is er een toename in kwaliteit en efficiëntie.

Meer plezier in werk. Door verbinding met de eigen waarden raken mensen gemotiveerder en meer geïnspireerd.

Sneller innoveren. Diversiteit, betere teamsamenwerking en doelgerichtheid leidt tot meer creativiteit.

Focus op talent. Wij leren mensen te excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf halen.

Meer over ons

De kracht van Integrated learning

Onderzoek toont aan dat 70 procent van het leren plaatsvindt op de werkplek. Daarom is de medewerker in zijn werkcontext dé basis voor onze visie op leren. Met Integrated Learning geef je zelf vorm aan het leerproces en de leerdoelen. Dit wordt ondersteund door online opdrachten en de kick-off met de trainer. Wij zorgen voor een veilig en uitdagend leerklimaat en creëren krachtige leersituaties die toepasbaar, relevant én verleidelijk zijn. Zo sluit het leerproces precies aan bij je leermotivatie.

Meer over Integrated Learning