Trainingen, cursussen en opleidingen in Eindhoven

Je wilt graag een opleiding in Eindhoven volgen. Zodat je blijft groeien en richting kunt geven aan je loopbaan. Als opleider in soft skills biedt Schouten & Nelissen een uitgebreid aanbod aan trainingen in Eindhoven. Weet jij al welke stap je wilt zetten? Ontdek hoe wij jou kunnen versterken.


Maak werk van jouw ambitie

Wij geloven in een leven lang leren. Bedenk welke vaardigheden en competenties jij nodig hebt om je talenten optimaal in te kunnen zetten. 

Wil je je persoonlijke effectiviteit versterken, beter samenwerken of je leiderschap skills vergroten? Ook een master opleiding behoort tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou.

Trainingslocaties Eindhoven

De trainingslocaties voor opleidingen in Eindhoven hebben we met zorg uitgekozen, zodat jij deze zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed kunt bereiken. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Pullman Cocagne 
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
BCN Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven

Holiday Inn Eindhoven

Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
5612 BA Eindhoven

Park Plaza Eindhoven

Geldropseweg 17
5611 SC Eindhoven

Je opleiding vindt één of meerdere dagen plaats op de trainingslocatie, afhankelijk van de duur van je gekozen opleiding. In de middag staat er een lunch voor jou en je medecursisten klaar. Bestaat jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen? Dan heb je de mogelijkheid om diner en een hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Eindhoven? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Educating yourself does not mean that you were stupid in the first place; it means that you are intelligent enough to know that there is plenty left to learn.''

Melanie Joy