Trainingen, cursussen en opleidingen in Groningen

Je wilt graag een opleiding volgen in Groningen. Weet je al waarin je jezelf wilt versterken? Of ben je nog zoekende? Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling geef je meer richting aan je loopbaan. Schouten & Nelissen helpt je graag de training in Groningen te vinden die bij jou past.

Trainingslocaties Groningen

Wil je een cursus in Groningen volgen? Onze trainingslocaties zijn met zorg geselecteerd en eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Je traint één of meerdere dagen op locatie, afhankelijk van de door jou gekozen opleiding. Wij zorgen dat er 's middags een smakelijke lunch klaar staat voor jou en je mededeelnemers. Wanneer jouw training uit aaneengesloten bestaat heb je de mogelijkheid om diner en een hotelovernachting vooraf bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Groningen? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.''

Nelson Mandela