Trainingen, cursussen en opleidingen in Leiden

Heb je het idee om een cursus in Leiden te gaan volgen? Zoek je een training waarin je jezelf echt kunt ontwikkelen en het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk? Als opleider in soft skills helpen wij je het beste uit jezelf te halen. Bekijk onze opleidingen in Leiden en ontdek welke cursus het beste bij jou past.


Jouw stip aan de horizon

Je talenten en vaardigheden optimaal inzetten zet je in je kracht. Hoe is dat bij jou? Weet jij al waarin je (nog meer) wilt groeien? Neem de regie in eigen hand en werk richting jouw stip aan de horizon.

Je leiderschap versterken, je persoonlijke effectiviteit vergroten of beter communiceren met collega's. Wij werken samen met jou aan je leerdoel.

Trainingslocatie Leiden

Is je oog gevallen op een cursus in Leiden? De opleidingen in Leiden vinden plaats in het Tulip Inn Leiden*. Deze trainingslocatie is eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Onderstaand vind je de adresgegevens om je route uit te stippelen.  

Tulip Inn Leiden
Schipholweg 3
2316 XB Leiden
Fletcher Wellness-Hotel Leiden
Bargelaan 180
2333 CW Leiden

Je training vindt één of meerdere dagen plaats in Leiden. Op de trainingslocatie staat er 's middags een smakelijke lunch klaar voor jou en de andere deelnemers aan de opleiding. Indien jouw opleiding uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat heb je de mogelijkheid om een diner en/of een hotelovernachting vooraf bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Leiden? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Het schip is zo sterk als zijn bemanning.''

Jan Schouten