Presenteren voor de groep Online met coach

 • Time icon Online
 • Price icon € 413,00
 • 1-1 deelnemers
 • Online training met e-coach helpt je je zenuwen voor presentaties bedwingen
 • Zet je houding, handen, gezicht en stem in om je verhaal krachtig te presenteren
 • Presenteren is meer dan je verhaal vertellen. Jij bent het instrument
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Presentatietraining voor een ontspannen presentatie.

Wil jij een goed verhaal houden en je publiek boeien? Door wat je zegt, en ook hoe je het zegt? Of ben je redelijk zeker van jezelf, maar wil je de kwaliteit van je presentaties verbeteren? Dan is deze leerreis iets voor jou. Of je nu presenteert voor studie, werk of een speciale gelegenheid. Ontspannen spreken kun je leren!

Download brochure - PDF

Je resultaten na Presenteren voor de groep Online met coach

 • Je weet dat presenteren leuk kan zijn
 • Je kunt ontspannen spreken voor een groep
 • Je benut presentatietechnieken om je boodschap goed over te brengen
 • Je bent in staat je spreekangst te verminderen
Programma

Dit ga je leren in Presenteren voor de groep Online met coach

In deze online presentatietraining met coach, krijg je allerlei presentatietechnieken mee om op een ontspannen manier een goed verhaal te kunnen houden. Wist je dat het grootste deel van jouw boodschap niet wordt verteld door de inhoud van je verhaal? Presenteren en ontspannen spreken voor groepen is meer dan je verhaal te vertellen. Jij bent het instrument.

In deze leerreis leer je jouw verhaal krachtig over te brengen. Je leert hoe je je zenuwen de baas wordt en hoe je om kunt gaan met lastige situaties, zodat jij kunt presenteren voor iedereen. Deze presentatie cursus is niet alleen bedoeld voor mensen met spreekangst. De gesprekstechnieken die naar voren komen in deze training zijn voor iedereen relevant.

Je gaat aan de slag met de elementen die van belang zijn bij het neerzetten van een goede presentatie. Je krijgt tips over oogcontact, verstaanbaarheid, stemgebruik, mimiek, gebaren en de interactie met het publiek. Vanzelfsprekend werk je aan de inhoud en opbouw van de presentatie met een kop, romp en staart. Het gaat immers om het overbrengen van de boodschap.

Programma

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

Praktijkbegeleiding

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Investering

Investering

Kosten traject

Jouw investering in Presenteren voor de groep Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Prisca Egter van Wissekerke
Advies? 0418-688 510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Presenteren voor de groep Online met coach

 • New Heroes

Vergelijkbare trainingen