Trainingen, cursussen en opleidingen in Zaltbommel

Je wilt jezelf versterken door een opleiding in Zaltbommel te volgen. Als opleider in soft skills helpt Schouten & Nelissen met de ontwikkeling van talenten en vaardigheden die er toe doen. Hoe ga jij het beste uit jezelf halen? Wij helpen je graag richting te geven aan jouw loopbaan. Ontdek de mogelijkheden voor cursussen in Zaltbommel.


Grijp jij de kans om jezelf te versterken?

Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Jij dus. Bedenk welke resultaten je in je werk wilt behalen en werk aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf op het gebied van leiderschap, vitaliteit of assertiviteit. Of ga voor een wetenschappelijke verdieping van je carrière met een master

Trainingslocatie Zaltbommel 

De opleidingen in Zaltbommel vinden plaats in het Schouten & Nelissen gebouw. Schouten & Nelissen is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken.   

Schouten & Nelissen

Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Locatie opleidingen, cursussen en trainingen Zaltbommel
A2 afrit 17 Zaltbommel
  Vanuit Utrecht: rechtsaf, bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf, na ca. 1500 meter buigt de weg naar rechts, meteen na de bocht kun je rechtsaf het parkeerterrein op.
  Vanuit Den Bosch: linksaf, bij de tweede stoplichten rechtsaf, na ca. 1500 meter buigt de weg naar rechts, meteen na de bocht kun je rechtsaf het parkeerterrein op. 
NS Station Zaltbommel. Loopafstand ca. 7 minuten. 
Gratis 

Arrangementen Training Zaltbommel

Heb je een training uitgekozen? Afhankelijk van de training bestaat deze uit één of meerdere dagen. 's Middags genieten jij en je medecursisten van een smakelijke lunch. Bij meerdere aaneengesloten dagen heb je de mogelijkheid om een hotelovernachting of diner bij te boeken.


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Zaltbommel? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Het schip is zo sterk als zijn bemanning''

Jan Schouten